Monday, 5 October 2015

SANTAI SUPPER @ OLDTOWN WHITE COFFEE :)




2,3 hari ni haku asyikla terbatuk
campur sekali dengan selsema
gara2 jerebu mungkin?
so dek jerebu yang masih tak hilang ni malam tadi haku ajak encik somi makan kat old town white coffee tapi duduk bahagian dalam
ade je orang2 bukan melayu makan dalam tu
haha kelakar je haku macam cuak lak bila masuk dalam tapi lega bila tengok manager dia melayu kihkihkih ;p
walaupun haku perhatikan ramai je masih melepak kat luar cafe
pastu ramai je yang makan2 kat sepanjang gerai2 kat luar tu
walaupun malam tapi jerebu masih ada kan kenapa mereka masih bersantai2 kat tempat terbuka macam tu?
takpelah masing2 punya kesedaran la kan
so lepas duduk tu terus bukak buku menu untuk order walaupun haku tak tahu tekak haku nak makan hape ;p




 Lepas belek2 buku menu 2,3 kali haku pun order mee hoon bla bla haha apakah namanya unik2 sangat dengan hot choc dan jugak roti kacang :)





 

 


 Encik somi lak of course order nasik nama order encik somi nasi ayam kurma? ha cenggitu namanya ;0


 




 Air lak ais limau




 Lepas makan tengok muka encik somi dah kengantukkan
yelah jam dah nak dekat 12 tgh malam kan ;0
Sabo ye encik somi binik tak habis melantak lagi bhahahaha ;p
Bawak bertenang ye hehe



Dah kenyang tak habis lak makan hehe
So tapau bawak balik roti tadi :)


dan bawak balik jugak mee hoon haku tadi yang banyak tak habis haku makan hehe :)



Settla bayo RM30 lebih apolaie?
balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ;0



Elok sampai kat pintu cafe nak keluar tu ternampak pulak roti ni ;p
Harga RM3.50 so terbeli la kan sebab sedap pulak bila dibakar pastu makan dengan jem kacang :)
dalam ni roti dia tebal2 adela dalam 5 keping macam tu
Gemuk2 roti dia hehehe :)
Tapi due date 5hb terpaksala haku habiskan hari ni kihkihkih
Patutnya haku tengok dulu & mintak date jauh sket ;p
Apepun dah beli jom la balik :)

No comments: