Hai korang..haa
kali ni haku nak cite pasal ciskut yang haku buat sehari lepas tapi masih ada
lagi setakat ni dalam peti ais :)
Haku
rase haku tak pernahla buat ciskut ni
nape
eh? sebab memang sedap sangat tapi kena makan sket2la sebab kalau makan banyak2
nanti muak plak :)
Time
ni potong 1 line sebab nak rase :)
hmm
lazizun jiddan hehe sedap bangat dong :)
lagi
sedap makan sejuk2 so kalau nak makan cedok je sket2 jangan byk2
sebab
makan sket2 lagi terasa keenakkan dia :)
See
nak makan cedok2 je dalam peti ais
time
ni makan sket2 sebab nak bagi family haku rase
dorang
nak datang umah hehe
haiii
sabo je makan sket2 sebab kalau tak licin dah ni ;p
Cara nak buat senang je
putar cream cheese dengan susu pekat
agak2la nak manis macam mane
kalau haku takdela manis sangat :)
dah sebati biar kejap
jom next step
celup biskut marie dalam susu segar
haku celup biskut marie dalam susu anelene je
boleh je ;p
susun2 dalam bekas
lapisan pertama lepas letak biskut tu sapu cream cheese atas tu
kemudian haku tabur oat
pastu celup biskut lagi n letak atas oat tu
kemudian macam biasa ulang sapu cream cheese u n kali ni tabur serbuk milo lak
pastu susun lagi biskut yang dicelup susu anelene tu
sapu cream cheese n tabut nestum
dah selesaiiii :)
letak dalam peti ais 24 jam
esok bangun pagi boleh dah makan :)
hmmm sedapppppppppppppp :)
percayalahhhh....
No comments:
Post a Comment