Tuesday, 1 November 2011

layan cite....

sebenarnye takdo cite apo pun....hari ni cik yong mc so 50-50 nak gi makan ke tak ni..ado gak bawak donut..hmm lunch jap gi lah fikir camno lak...






balik kang baru nak gi beli tiket balik rayo..harap2 ado la kan..amin :)..adik2 cekmi tu asyik tanyo jo dah beli tiket bolum...aishh sabo2 arini baru nak gi amek..semalam tak sempat jalan lak jem aiii banjir certain2 tempat payah tol jadik cenggitu lak..




tetibe ckp nogori apehal???...;p..sajo ajuk cara percakapan cik yong ngan family dia hehheehe..best gak layan ;p..



sebenarnye byk hal yang cekmi tgh fikir skrg nih....serabut tol paler otak bile byk sgt keje n idea dtg...serabut sungguh nak wat yg mane dulu tah ;p...last2 bolayanlah gi isi perut dulu lg bagus..dpt menenangkan otak jap ;p...( bukan keje sgt pun tp lebih pade xtvt sendiri2 jek ;p )



tadaaaa....:)


so no idea nak makan..makanya paling senang cekmi pilih je nasi ayam pak rasyid nih..yummy!! ;p..


RM5...berbaloi2 :)

nampak sedap kan ;p


haa cekmi mmg suka mkn cenggini baru nampak n rase semua sampai menjilat jari ;0






sekarang jam lagi 5 minit kul 5...tetibe ujan lebat plak kat luar..dari opis cekmi ni mmgla dgr sebab dah dkt dgn bumbung kan..bingit ooo..tu yg kdg2 gi lari tempat cik yong heee..tp ni cik yong tak dtg lak..maintain je la kat opis sendiri heeee ;0..



td adik cekmi msg bgtahu abah cekmi kat mekah skrg tak sihat mungkin faktor pertukaran cuaca..panas kot kan..so just rehat kat bilik kat sane..harap2 cepat sembuh sebab tak lame nak gi arafah pulak kan..




balik jap gi hmm gi beli tiketlah n makan katne lak???..aduiiiiii....mane2 je laa..loteh nak fikir mkn ape nih hari2 ;p..






video



jalan jem so sempat lagik wat video tu ;p..layannn



balik terus ke shell myk coz nak beli tiket kat situ tp somi cekmi melencong ke 17...huu dahla ujan ngan kilat lg..gerun2..so stop lame gak kat shell td sebab cekmi gerun nampak kilat..so bile agak2 dah ok baru bergerak...so sampai kat 17 tanye semua kaunter tiket pada tarikh yg cekmi tanye semua dah habis huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...



oleh sebab dah agak letih so lepak jap kedai makan n makan la dulu coz dah no idea n tak bleh fikir byk wat sementara waktu...abeh2 gi beli kat pudu la nampaknye tu pun kalau ade...tgh2 mkn adik cekmi msg bgtahu somi dia pun nak balik pada tarikh yg cekmi nak beli tu tp tak tahu bertolak malam ke pagi lum confirm so cekmi just ok je dari tak balik...so final result belum tahu lg..tgk mcm mana nanti..ikut time adik ipar cekmi nak bertolak bile...



somi cekminye order..mmg sedap n lapar tu yg cepat abeh..bile tanye kenyang ke?..coz selalunye dia mesti mkn nasi..so jawapannye mmg cekmi dah agak..tak kenyang lg heee..so cekmi just suh dia gi order nasi goreng tp dah nak tutup heeee so beli je la roti ;0..


Teh O panas time ujan n sejuk mmg layan je :)


ni cekminye order..Nasi Goreng Ikan Masin n telur goreng...memang sedap makan kat sini...:)


dah habis air teh o panas cekmi order lagik teh tarik nih..saje sebab kat luar tu masih ujan n kilat huuu ;0





so lepas makan terus balik umah..sejuk oo terus jadi letih..so sampai umah kemas2 diri semua terus masuk tido....waaa lega urat pinggang semua ekekekeke ;0..

No comments: