Monday, 13 August 2012

24 RAMADAN 1433 HIJRAH

salam semua..
hari ni sahur cekmi sangatla tak larat nak bangun..
sebab?semalam gigih menyiapkan tempahan dari customer popia nestum hehe ...
tido lak jam 2 pagi...
sekali encik somi kejut jugak n ingat nak goreng nasi untuk encik somi..
semalam beli nasi kabsyah ade sebungkus lagi...so nak panaskan terus tak larat terus letak je ateh meja hehe
pagi ni adik lelaki cekmi kata semalam makan nasi sejuk je sebab cekmi lepas minum air terus sambung tido ;p

memang tak larat gile sampai ke pagi encik somi gi keje ape ntah dia ckp cekmi iyekan je hahaha...
so hari ni disebabkan rase bersalah terus masak sedap2...
so menu berbuka hari ni..KERABU MANGGA campur mcm2 yummy ;0....AYAM MASAK KICAP TOMATO ....SAMBAL PETAI IKAN BILIS...TELUR DADAR N PUDING BANDUNG...
haaa sedapkan hahahahaha...

td gi merempit dengan adik cekmi coz dia cuti hari ni..gi settle kat pejabat pos then gi merempit kat mydin...then balik umah terus mauk dapur masak...ni dah siap n nak gi solat...nanti sambung k daaa..haaa td cik farah msg berita gembira..wah wah wah wah....;0.....org lain gembira haku lak nak melompat dengar hahahaha biasala bestfriend kan 12 years tu....;0



rajin2 singgah la sini ye :

beg2 cantik : http://nasliyanawafa.blogspot.com/

baju2 kurung cantik : http://amymuslimah.blogspot.com/

2 comments:

mamalieyna said...

hai emei... balik mana tahun ni..sure kedah kan..hehe~

rajin meh je singgah sik..has balik sik.. Insyaallah,,

ragam puasa gitulah, sat rajin sat2 malas tak larat..hee~

selamat meneruskan ibadah puasa n selamat menyambut aidiladha,maaf zahir batin...

amy said...

salam has..
hehe cam tau2 jek kami balik kedah kan ;0..
insyaallah nanti kalau ade kelapangan kami pi sik...nak jumpe akim kecik tu sama ;0
kami pun nak ucapkan Selamat Berhari Raya kat Has sefamily....Maaf zahir batin....