Sunday, 27 April 2014

MY BFF HAPPY DAY TODAY :)




Malam tadi kan haku dah siap iron baju nak gi kenduri my bff ni kan?
punyela excited haku ni
sekali hari ni haku tak dapat gi kenduri dia huwaaa
sebab tak dapat gi ade problem sket tak dapat dielakkan dengan tak lama lepas tu hujan lebat sekali kilat semua
huhuhu sedih tak dapat gi
kita hanya merancang kan
takpelah nanti gi kenduri sebelah lelaki la pulakkan kat perak
hope dapat gi time tu nanti 
tapi jomla tengok gambar2 yang haku dapat sepanjang my bff ni tunang,akad nikah n kawen
tapi gambar tak banyak
takpelah nanti byk2 pic kat perak pulak ye :)


time ni my bff bertunang,baru balik keje pastu sejam kemudian dah selamat jadi tunangan orang perak ye :)




time akad nikah,time batalkan air sembahyang eh? :) TAHNIAH




dah selamat jadi isteri orang ye kome :)


sesi bergambar pulak :)


time kenduri hari ni :) mak ayah my bff pakai baju purple pink tu,yang pakai kuning tu mak ayah sebelah lelaki
'makcik 2pakcik2' ampunkan saya sebab tak dapat dtg hari ni..huhuhu nanti sy cuba datang ke darul ridzuan pulak ye :)




pengantin of the day :) TAHNIAH MY BEST FRIEND FOREVER harap dapat jadi isteri yang solehah till jannah k :) both of u really handsome n pretty today :)




meh haku update lagi gambar2 beliau terkini :) saje la kan nak elak rase terkilan tak dapat hadir sebelah perempuan ;p














2 comments:

mamaarifakeem said...

Tahniah buat BFF emei, sama cantik sama padan... cantik sgt pelamin tu... :-)

Moga tiada aral utk hadiri majlis di rumah suami bff emie tu... amin..

amy said...

tu la has terkilan sangat ni tak dapat hadir kenduri dia,hope dapat gi kenduri sebelah lelaki nanti :) cantikkan pelamin dia adeh lagila terkilan ni :)