Saturday, 28 January 2012

HaRi MiNgGuKu....

gi opis!!!!!....


pagi2 lagi bangun seperti biasa n bertolak ke tempat keje....dlm kul 10 pagi sampai terus rushing n non stop siapkan keje2...ptg dkt jam 7 ptg encik somi dtg belikan makanan...kalau sorg2 confirm dah mcm puase je...( agak2 boleh kurus kot ;p )...



time balik checkla gaji...wahh sudah masuk bah ;0....tp tak bleh nak meronggeng sgt sebab kene bukak sampul dah skrg....x lame nak fly nih....bajet nak kene start dah baru best melancong kan ;0...( dgr tu cik yong ;p )






laaaaalaaaalaaaaa ;0


tp before fly cekmi n somi ade nak ke satu tempat ni (somi cekmi belum tahu ;p)....coz kene plak dekat2 dgn birthday encik somi...( abah cekmi pun same tarikh lahir dgn somi cekmi )..tp bajet sedang2 aja so proceed asenye ;0..maybe balik hari or cari hotel utk 1 malam..;0 depend pada mase if dah dekat malam maybe tido hotel aja..





lalalalalalalalala ;0