Tuesday, 28 February 2012

yang ditunggu sudah tiba...

hari ni semua staff menyengih...sebab ape?...gaji sudah masuk...semua tgh menunggu dgn penuh pengharapan..termasukla cekmi ekekeke....mule la nak merangka2 nak makan ape balik karang...ke nak beli n masak dirumah jimat sket..ni gara2 kene bajet sebab tak lama nak fly pulak...


tahun ni adalah tahun penuh dengan bajet sebab byk perkara telah difikirkan...at least kehidupan akan datang adalah lebih terisi n mencapai segala target...( tetibe ujan lebat kat luar tu...angin sejuk masuk plak dalam opis ni aduhhh mcm disuruh2 stop pastu zzzzz ;p )....so bertahan heee :)


mau masak apa ya???????...nak kene search tenet gak nih...probnye rajin ke nak masak..balik keje dah penat dah tu dah malam pulak..lagi sejam dua mau tidun aduiiii really cabaran nih...;p





last2 makan kat kedai je laaa ;0

2 comments:

yana halim said...

hoho....nak fly ke mana tu ye?

amy said...

hehe fly dekat2 malaysia jugak nantikan entrinya ye :)..