Sunday, 5 May 2013

HaRi MeNgUnDi SaYa ^-^





Hari ni betul2 rase mcm nak raya ^-^
pagi2 dah bising2 cepat2 sarapan semuaaaaa jap lagi nak gi undi ni hehehe
lepas makan semua bersiap..lambat sket jek dah kena panggil..cepat2 oiiiittttttt ;p


 wah mak saya awal2 berdiri depan pintu...ni baru betul semangat ^-^



 ok jom2...semangat ni demi negara Malaysia tercinta ^-^
 



lets go DEMI NEGARA Malaysia tercinta !!!!!!! ^-^




wah tak sabar ni nak mengundi ^-^




sekali sampai tempat mengundi kena beratur plak adeh!!!
 



 kami di saluran 3 kena beratur lak adeh!!! ^-^


tibe2 ternampak kawan lame haku hahahaha...




 nampak tak seorang perempuan berbeg pink yang tgh sandar kat tiang depan sana tu ^-^ tu la kawan haku dari sekolah rendah lagi..memang rapatla...'ok dina say cheeseeee ^-^'



tak peduli org lain dah terus borak sakan tepi tiang...
takpe adik2 haku ade tlg beraturkan...
lepas dorg ke depan haku ngan kawan haku ke depan jugak tp tetap tepi tiang kihkihkih
mesti jaki je org yg tgh beratur tu..mesti ingat kami ptg Q ekekekeke
eh sori ok....kawan haku tu dtg lagi awal tp tu la lambat tol nak sampai kat mr polis depan pintu masuk tu 
^-^
dah lame tak jumpe kan so terus tak rase lame..tibe2 eh dah dkt pintu laaaa......kihkihkih....;p
then lepas undi tu terus gi surau sebab ade makan2 n claim...





 nyum2 makan time sedap2 ^-^


gelak2 haku ngan kwn haku tu..yg penting claim ekekekeke...tp undi penting jugak :)
lepas settle baru makan...menu hari ni nasi putih,gulai daging n acar timun jugak bubur kcg hitam..
sedapnyeeee....kawan haku tu ckp kalau tak jumpe haku memang dia balik terus td...
sekali haku ajak gi makan2...memang bestla hahahahaha....
malam tak sabar lak nak tunggu keputusan undi...
tapi undi adalah rahsiakan.....apepun semoga MALAYSIA terus MAJU n HARMONI....



 kami sudah mengundi anda bila lagi?? ^-^ ni kali kedua haku mengundi...adik2 haku first time..nampak calitan kat jari kami tu...itu tandanya kami rakyat Malaysia yang setia & WE LOVE MALAYSIA hehehe


dik dil nak undi jugak??? tunggu besar esok ya...skrg kicik lagi..ikut je duduk diam2 dalam keta k hihihihi ^-^ 
* alamak abg ayeh isap botol susu la kat dapur nampak tak hahahaha ^-^



2 comments:

mama lieyna said...

Syoknye emie dpt tunaikan tanggjwb, pastu jumpa kwn lama pulak..has ja takdak can nak blk ngundi tahun ni..huu... mesti meriah sgt suasana kan,..syokk..

amy said...

oo has tak blk ek...takpa 5 tahun lg kita boleh undi lg :)...tp kat kg kami mmg meriah hari undi tu sebab siap ada jamuan mkn hehe :)..