Sunday, 8 December 2013

SABAH LAGI :)




time ni tengah tunggu pengumuman untuk naik flight..haku terflash plak hahaha tapi takpe nampak macam beriman sket kan :)

sementara tu mehla kita bergambar2 perabihkan masa ;p


dan lagi hahaha lambatla plak sebab dorang tgh memenuhkan sape2 yang bawak anak2 dengan warga emas tapi takpe kita dahulukan mereka n kita wat keje sendiri sebelum dipanggil masuk ;0


kerja dalam flight hihihi cite just for laugh tu memang kelakar tapi kene coverla sebab kawan haku duduk seat depan ni haku tgh2 diapit jejaka2 tp dua2 tido so layanle sensorg kihkihkih ;0

sampai sudah bah :)

sampai2 jek jom terus ke tambunan settlekan keje :) semangat tuuu tak gi hotel lagi coz hotel kami kat keningau

cuaca hari tu baik n panas terik
 
Pakcik yaya tekun menghantar kami ke sana ke sini buat keje n beliau memang baik hati,peramah n siap bagi kami rambutan dari umah beliau lagi :)   
 
 
 
 
perjalanan ke tambunan n sesi penerangan kepada staf2 nurse kat klinik situ :)

jom daftar masuk hotel n rilek2 lepas wat keje kat tambunan tu..kami tempah HOTEL JUTA di KENINGAU n hotel dia ok n staf2 dia membantu :)
 
 
 
 malam kami tapau makan kat Keningau Mall n makan dalam bilik je leh lepak2,santai2 makan sambil tgk tv kan :)...ni haku order nasi butter chicken basah n memang sedap :)

malam sebelum balik tu kami gi beli roti2 kat bawah hotel tu n roti2 dia memang sedap2 sebab tak manis sangat :)


 sempat lagi layan tenet :)

 sedap2 :) lagi sedap layan dengan teh o sabah :)

kawan haku tido awal tapi haku layan tv sensorang jek coz esok nak bertolak pagi

 time balik sementara tunggu time naik flight gi breakfast kat Marry Brown jap

 

 
sementara nak sampai tu layanla novel dulu kan sambil makan2 :) kate 2 jam 30 minit perjalanan














 Alhamdulillah selamat mendarat di KLIA selepas cuaca agak tak menentu kat atas tu..berdebar2 tu jgn ckpla kan doa2 je selamat mendarat :)




















3 comments:

mama lieyna said...

Syoknye terbang ke sabah emei... :-)
Jauh perjalanan luas pemandangan ye... tktau bila has berpeluang ke sana ni..huu..

amy said...

Sabah memang best has..has kena pi gak one day tau :)..kami pun maybe ke sabah lagi sebab best n byk tempat belum terjah kat sana :) pi ngan family lagi best tau :) InshaaAllah :)

amy said...
This comment has been removed by the author.