Tuesday, 26 June 2012

ulalalalalala ;0

Salam semua...:)


hari ni kita layan pic dulu je la ye coz nothing to story mory dis time muahahaha ;p



sebelum gi keje encik somi layan ceramah dulu lepas breakfast....binik??...kat meja makan lagi muaahaha...bahagianya hidupku tika ini ...;p




breakfast pagi ni ulalalalala laaaammmmmeee oooo tak goreng bihun...bila dah siap cedapnyeeeeeeeee encik somi pun ckp sedap hihihihi...(ke haku je perasan sedap ngeee ;p)..tp licin kot ;p...




** dulu kan time cekmi duduk asrama kat ipta pagi2 time student2 berdengkur (student mmg suke layan tido pepagi nak2 time ujung minggu takde kelas ;0 )rajinla haku gi breakfast kat dewan makan...paling best tu tak ramai pun dtg breakfast..siap haku doa lagi jgn bg ramai sebab leh gi tambah hahahahaha ;p...camnila kalau breakfast bihun mesti ade telur rebus...cedapnyeee sorg2 pun jadi time tu...mkn sambil tgk tv...alangkah indah time jadi student asrama dulu ;0..



breakfast bihun dengan nescafe susu nyum2..
( abehlaaa say no to diet ;p )



skrg dah dekat tghari...laparla plak ni...jap2 nak masak ape ek??...takpe2 ape2 kite masak nasi dulu...lain2 blkg kire ;0..zasssss daaaaaa :)



ah sudah...capek bangat layan cita indonesia nih..penuh suspen deh..bisa buat jantungku pantas debar2 gitu..kok bisa ceritanya begitu bagus??...;0...iya bagus pada pengamatan haku nih...tp itula penuh dengan suspen kok...waduh ngak bisa lihat jalan ceritanya lg...udah sesak nafas gue nih ;0...dup dap dup dap nungguin jalan cerita seterusnya...waduh..gue stop dulu deh mau rilek2 dulu..ade keje lain nungguin haku..daaaaa ;)(wah kerja aja kamo nih..busy ngalah org kerja2 aja muahahhaa ;p)




** wahh guruh sudah..gue off dulu nih..bahaya on9 ni..udah gue ateh kayangan gitu..daaa ;0


ok sambung balik...aiseh tak ujan pun...dah bawak ke mana ujan tu agaknya...takpe2 leh kite bersiaran lagi ;0..bukan ape kan haku nih penakut sket kalau guruh muruh nih..dahle menaipnye betul2 tepi tingkap lak tu...gerun2 kot ;0..


apepun meh layan lunch hari ni muahahaha jgn gelak2 ek..ni sebab haku malas nak masak berat2 janji haku je yg makan ekekeke ;p...


maakkk!! byknye sayur kan??...kan bagus tu ;0....tu Bubur Nasi Vege namenye hikhikhik ;p



makan plak dengan ikan bilis goreng n telur kacau...tak ke kacau kalau buat kat umah mentua?? ;p...tp memang sedap dari makan kedai tau ;0 ( tujuan makan mangkuk kecik sebab kunun nak kawal makan ;p )



pusing2 nak ke depan tetibe terperasan kat pembalut susu ade resepi la...tak pernah cube nak buat..eh lepas ni leh la haku try2 main2 kan kot sedap ker??;0


*** ulang makan bubur 3 kali mangkuk kecik tu..ok la tu jugak cara nak kawal pemakanan hahahahaha ;0

4 comments:

Akma_cikyong said...

ambuih!sempoi btul brekpes pagi nie..haha sempoi n simple but telor rebus always xtinggal kan??heee~~

amy said...

sangat sempoi kan ;0...eh nanti buat bihun goreng n sandwich bekal ke trip k?...kite2 je la...yang lain maybe makan kat RnR..

Lawa Collections✿ said...

hai...salam kenal.. :)

waaa...sedapnya nampak mihun goreng + telur rebus... rasa mcm dan2 ni jgk nak blk goreng mihun... pastu bubur nasi tu my feveret.... dahla posa ni....ak tahan...

amy said...

hai..salam kenal jugak :)

memang sedap..kene masakla nampaknya jap lagi tu ;0..

paling senang buat bubur nasi kan..sedap ringkas dan mudah ;0...

selamat berbuka puasa ye :)