Thursday, 28 February 2013

As Usual...

Bekfes hari ni heeeee....:)


bekfes hari ni tanye encik somi nak makan ape? goreng donut ok tak?..tup2 encik somi nak makan nasik ngee...tp masuk jugak dapur kukuskan nasik ngan ikan kembung then panaskan kuah sayur tu...donut bunga ritu ade lg apelagik goreng je sket n encik somi bawak bekal jugak...popcorn tu lak makwe adik haku bagi...leh la layan makan ptg2 ;0...



pastu malam kuar teman encik somi makan sebab malam nasi tak masak...malas tol ;p so jom makan kat luar je lgpun nak settle 1 urusan ni..then terus terjah SRI HAINAN kali kedua....;0....




ni haku yg order...saje je nak rase kan sebab haku tak makan nasik pun tp kacau nasik encik somi ade ekekeke...ni agar2 laici makan dengan susu cair...dlm ni ade buah laici...leh la layan...harga RM2.20 jek...



order haku ngan encik somi dah sampai tp nasik lemak ayam goreng je belum....haku order Fresh Teh Bunga...harga RM2.20...encik somi order Air Serai harga RM2.50...eh2 air serai diordernya???..terus haku teringat serai kat umah..ek leh kat umah pun leh buat ape ngeeee ;p...encik somi dah mengantuk tp perut lapar lak nak makan kikikikiki ;p...


 
seeee teh bunga haku...tp haku tak telan pun...layan je minum sket2...;0




ok order encik somi dah sampai Nasi Lemak Ayam Goreng harga RM7.90...sedap sebab haku pun kacau encik somi makan ekekeke ;p..



 fuhh sgt menggoda haku kan sket lg nak order jugak tp mengenangkan kemain ekau melantak kat umah so sedar2 diri sket ok hahahahaha..just kacau2 sket2 je nasik tu ;p..



 layan je makan agar2 ni sambil terharu tgk encik somi makan dengan sedapnya...nak jugak!!!!!!!!!!! ;p...



 encik somi cuak takut binik kebas nasi lemak beliau ekekekekekekekekekeke....yela haku kacau ayam jek okay!!!!! ;p..



dah kenyang jom balik....adeh ngantuk bangat deh...;0...

 



2 comments:

mamalieyna said...

amboooi meriahnye menu saparan...hee~

sesekali mkn malam luar best tu... ^_^

amy said...

hehehe tu la kan ;0..