Sunday, 17 February 2013

TRIP DAY 3 CH : BHARAT AGAIN :)




Kami di Cameron Valley Bharat Tea
Best datang sini..fresh je :)


 



Sebelum balik singgah sekejap kat Cameron Valley Bharat Tea ni...beli lagi shortbread (sedap betul!) n scone yg sedap jugak tu ;0



 


Rege adalah mahal bagi pelancong Malaysia mcm haku kan ;p..sesekali ok..hari2? pitam kot ;p....teh tarik segelas adalah RM10 makkk!!! seb adik ipar belanja sekali lg hahaha ;0..Tq2



Sedih nak balik sebab sekejapan jek rase...takpe next time nak dtg lagi sekali atau berkali2 ewah tgk ade plan oo nak dtg lg hehehe ;p..




Time balik tu kami lalu ikut jalan tapah lak...tibe2 terus meroyan sebab ternampak air terjun lata iskandar dengan gerai2 orang asli yang jual hasil2 kraftangan mereka yang pada pandangan haku nampak unik :)...tapi tak dpt nak turun sebab family haku rushing nak balik coz masing2 dah keletihan ;p...so tgk je la sambil pasang niat nanti mesti singgah sini next time ekekeke ;p....tp time tu memang la ramai umat kot mandi mandian kat situ...jalan lak berliku2 kan so main la game dgn abg ayeh yang kunun2nya ultraman itu ;0...sekali kete belok kiri dia pun tahan haku dengan tangan saktinye kunun2 kuat menahan dengan kuasa ultramannya itu hahahaha ;0..layankan je ;p...layan main ultraman2 sekali macam best plak tertunggu2 jalan liku2 tu sampai habis jalan berliku tu baru fikir kenapa tak rase pening atau nak muntah kan ;0 ke sebab seronok sangat main ultraman2 tu? terus jadi lupa hehe ;0







No comments: