Tuesday, 19 November 2013

SeMaNgATLa SgT!!! ^-^





Ni la bertabahnye haku malam ni nak buat karipap..sekali telur dah habis buat sup tadi..;p mule tu memang dah ingat nak simpan sebijik tapi tu la mcm2 haku fikir sampai lupe dah nak simpan ;p..sekali time settle semua tinggal nak uli sekali baru teringat dah habis pulak telur adoiiiii ;p..gigihkan lepas makan haku potong2 ubi kentang semua siap rebus dah..sekali cancel nak buat karipap malam ni ngeeeee...esok goreng keropok lekor je laaaaa buat sarapan pagi...sarapan la sangat kan ;p tu pun kalau sempat bangun masakkan ekekeke ;p



Adoiiii sekarang ni memangla kena bersabar gred A+++ sebab byk tol keje haku skrg ni...tak keje2 umah lagik...boleh tak kdg2 haku rasa mcm nak menjerit sekuat hati???? ;p..lepas tu buat mcm takde ape yg berlaku??? Sekian terima kasih ;p  hahahahaha..ye kdg2  haku mentalla jugakkan ;p...yelah nak buat itu ini..nak fikir itu ini...ini belum ada baby lagi...;0..tapi kalau dah ada haku terima je la kan..hope akan tiba jugak time tu :) Amin3...



Sekarang ni word SABAR kena haku selalu praktikkan....sebab kehidupan haku skrg ni memerlukan word tu...if not haku rase mcm nak melarikan diri ke kundasang menikmati hari2ku mengadap gunung kinabalu tiap2 pagi ptg siang malam je hahahahaha...ini maksudnya apa???? Mcm haku memerlukan percutian jek ;p.....kundasangkah???? ...rasanya dah 2 tahun kot haku tinggalkan memori di Sabah dulu..:) hmmm ape2 je lah ;0



Oklah nanti haku sambung borak lagi sebab sebenarnye ade keje jugak ni nak buat..walaupun tak mendesak tp haku kalau boleh nak settlekan mlm ni..tp kalau dah terase mcm nak tido tu terpaksela continue esok je...k lah sok keje jom settle ape yg patut pastu ZzZzZzZzZzzzzzzzzzzzzzz :)

2 comments:

mama lieyna said...

Alahai..stress sbb kerja ke emei, apa nk buat kan, kena hadap juga...huu..
Tapi kan, has teringat masa kt tmpt kerja lama dl, stress smpai menjerit tang2 tu jugak, terkejut semua orang,.ingt org diam tak reti marah ke..eiii.. kenangan semua tu..hehe..

amy said...

bukan stress keje has tapi stress dgn rutin hari2 hahahahaha tapi rutin tak rutin pun dah nama isteri bekerjaya kan...ngeeeee ;p...tu la kdg2 kalau dpt menjerit kuat2 tu best kot..tak pun gi karaoke je kan hahaha ;p