Sunday, 3 November 2013

TERJAH LAGIK :)




Hari ni rase mcm nak ke satu tempat kegemaran haku la :) dah lame tu tak gi rindu lak hahaha mengade tol ;p..pastu hari ni terfikir nak masak ke cane kan......masaklah kot kannnn so plan nak gi pasar pagi2 tadi tak jadik lak so beli je la kat pasaraya..k nanti haku sambung semula coz ade keje sket daaa :)



hari ni haku masak tomyam seafood,goreng ikan kunyit tumbuk dengan goreng telur..sebelum tu goreng keropok lekor basah tu bakal adik ipar gi ganu belikan..lepas zuhur baru makan then plan hari ni kemas2 umah sket2 ptg2 sket kuar ade keje dengan cari keje ( jalan2 ;p ) haha..k nanti sambung daaa :)



 malam ade bola pulakkan so balik je dari jalan2 cari keje td terus siap2kan makanan depan tv haha..kueh cheese tart,brownies punyela byk beli padahal nasik pun makan juge ;p..pastu kekenyangan lagi berapa minit dah termenguap2 plak adeh! ;p..tadi kak ipar haku yang duduk ganu tu update fb yelah kate org pahang kan mesti sokong pahang hehe so haku just update seri sama kot dengan kelantan hehe :)..so just wait je kan...malam ni ujan lak tu tadi kilatkan so tutup jap suis takutttt..ni pun dah reda sket so bukak balik..k lah ade keje jugak ni tp kemalasan tol nak buat tp tgkla jap lagi camne...k lah nak rilek2 jap then baru fikir nak buat ape lak ;0...daaaaa


''peace mak ngah'' abg ayeh rebut cekak kat makcik dia hahaha memang kaki mengusik laaaa ini budak  ;p..time mood ok memang suka mengusik org..time mood tak ok rasa nak penyek2 jek ini budak tau hahahaha...apepun mak ngah cayang shemueeeee :)



2 comments:

mama lieyna said...

Gtulah kita kalau time cuti kan.. tkdak keja pi cari keja..hehe.. has dok umah ja, en suami kerja daa..huu

amy said...

tu la has cari keja tu memang dah keja sampingan kita kat umah hahaha ada ja la keja2 umah nak buat kan :)