Saturday, 1 August 2015

CANNOT SLEEP




Hailah mata apesal tak leh nak tido pulak ni? grrrr dah jam 1 pagi tahu tak?!
Dah siap landing2 paksa tido tapi tak boleh pulak tido sebab otak macam tengah berfikir pulak ish!
Fikir pasal ape? sebenarnye tak tahu pun pasal ape tapi macam terfikir2 adeh!
Terus segar bugar mata haku ni walaupun batuk dah kurang
ade kaitan ke? lol ;p


Pastu terus bangun gi toilet jap terus lepak kat sofa
Tanye diri sendiri : 'nak buat hape ni?' encik somi dah tido dah,ingat layan borak best jugak tapi kesian plak esok keje,hmmm what to doooooooooooo?????' ;p
Ni kalau gi lepak kfc best jugak ni hahahahaha ;p
Teringat ayam meletop dia fuhh sedap sampai teringat ;p
Pastu breakfast start jam 4 pagi - 11 pagi
Best ni leh sahur terus ;p
Tapi mimpi je laa nak gi sorang2 ;p
Ingat nak makan je kan? heeee ;p


Last2 bukak blog je la membebel kat korang yang pastinya dah tido pun jam 1 pagi ni kan?
Ke ade yang belum tido lagi?
Takpe biar haku bebel sorang2 dulu walaupun jari haku yang menaip realitinya ;p


Nak borak bab negara hmm boleh je haku ulas panjang2 tapi manusia dalam dunia ni berbillion macam2 pemikiran so baik fikir sendiri2 je la lebih baik ;p
Kang terasa kau je la yang betul kan? padahal kau sendiri tak tahu itu betul atau tak betul 
Biasela nama pun manusia
Manusia bukanlah nabi walaupun nabi adalah seorang manusia 
Tapi bezanya nabi adalah seorang manusia yang terpilih oleh PENCIPTA ALAM SEMESTA
So kedudukannya lebih tinggi dari manusia biasa
eh terceramah lak :)


Nak borak pengalaman lalu hmm pengalaman yang best2 je tak nak tutup buku,pengalaman tak best dah bakar dah pun buku hahahaha ;p
Jadi debu diterbangkan angin bayu :)
Bye2.....sila terbang jauh dariku hehe :)


Ok dah tu nak cite pasal hape ni?
Pasal manusia yang dah semakin hilang akal akhir2 zaman ni?
Macam2 berita pelik dah dengar
Dah semakin tak rasional jadinye
Kenapa dan mengapakah???
Jauh dari Allah S.W.T begitulah jadinya
So kembalilah ke pangkal jalan yang lurus insyaAllah selamat amin...
eh terceramah lagik ;0


K dah habis idea lak nak bebel ;p
Tapi masih lagi mata segar bugar huwaaaaaaaa
K lah cari kerja apa2la kejap sampai mata kembali mengantuk ;0


Sekian ntah hape2 haku bebel nih!!!! ;p
daaaaaaaa



 





















No comments: