Wednesday, 28 November 2012

SeVeY2.....

kecik2 je gelas kan???....kunun2 nak buat mcm tradisi orang2 arab minum teh dlm cawan kecik2 tu hehe :)

menu pagi ni MeeTeow semalam...:)....panaskan semula n just tambah telur dadar jek....alhamdulillah :)



adeh!!! bersilat kat dapur td membereskan segala pinggan mangkuk yg melambak bak kata adik cekmi..'tak lama runtuhla sink tu' hak hak hak....;p...eh tak pernahla runtuhkan sebab i mesti settle semuanya sebelum sink tu runtuh hahahaha...itula penyakit bila cik mood dtg...adoiii penin!!!!....kdg2 dtg mood malas memaaaannngggg maaalllaaassss gile! ape pun tanak buat...buat xtvt yg suke je...time mood rajin dtg..tak nyempat2 nak settle dlm 1 hari je plak....time mood rajin masak berejam duduk dapur...adeh dush222...;p



ok td terfikir nak masak lain sket...ape dia??? nantikan sebab nak gi settle ape yg patut pastu baru masuk dapur siap2kan bahan2 yg nak dimasak...something yang cekmi tak pernah nak buat style masak mcm ni ekekekeke ;p...daaaaa nanti kite cite lg k ;0....


SAMBAL IKAN KELI & KEMBUNG (sebab cekmi n adik je mkn ikan keli....encik somi mkn ikan kembung...;0)...




telur dadar.....;0


sayur sawi chinese style....ececeh hehehe ;0




our dinner tonight

berpeluh bersilat tau tak nak masak semua ni....;0......adoiiii lapar2.....jom makan jom....;0



hari ni first buat transaction online ;p....heehhehee nampaknya lepas ni semuanya diujung jari andala kan lalalalalala clap2 to myself ;p....


1 comment:

mamalieyna said...

Hee.mood mccm tulah.jap ok,jap ko...hehe