Tuesday, 6 November 2012

SuKeLa PuLaK.....







Tetibe je haku buat tajuk mcm kat ateh pe ke hey kan??? ;0...
ok jom tgk menu breakfast haku pagi ni sebab ade kene mengene ngan tajuk hihihihi.....




tadaaaaaaa my breakfast today...;0




tapi ape yg aneh pulak??? bubur nasi biasela tu...org lain pun makan jugak ;0...


sebenarnye haku nak gitau korang ni....dulu kan haku ni spesies yang amatla tak suke makan tomato.....sebab ape tau?? rase mcm uwekkkkkkk tak sedap...nak termuntah..eiiyakkkkkk haaaaa itu haku dulu kan....;0



so skrg mcm mane??? tetibe haku suke sgt makan tomato...bukan sebab lepas tahu kebaikan dia tp tibe2 aku suke lepas haku buat breakfast ni.....




penangan sandwich special double layer yang haku ade taruk tomato sekali tu....haaaaa tak pasal2 terus suka makan tomato kan ape cer????? nak cantik kot ekekekekeke ;p...



tp tak jugak sebab nak cantik biasenye tak amek pot pun sgt....ape yang ade itula...jaga kecantikan??? tak jugak sebab bedal ape je....sukati nak pakai bedak ke nak pakai gincu ke mascara?? hmmm jauuuuhhhhhhh sekali hahaha kalau ade pun buat simpanan dlm kotak je kot ekekekeke ;p...tp tu laaa sekali dah terjebak dengan tomato ni..sekejap je abeh dlm peti ais tu...kalau dulu harap....sampaila dah tak elok campak je buang...sadis tol.....hahahaha


ok oleh kerana dah suka tomato bolehla kita try wat masker lak kan...tibe2 timbul idea dlm kepala nak buat masker dari tomato.....ni versi ikutkepalaotaksendiri jek ;p....dah ade idea ni tp kalau dah jadik haku suh encik somi amek gambar binik tgh pakai masker tomato lalalalala ;p....k nak sambung mkn jap zasssss ;p


oh......nak tido kejap sudah mengantuk pulaaaaa...jap je k nak mimpi gi pulau redang kejap kihkihkih...;p....




ni menu malam ni...dah tido cukup so bila bangun tu terus rase fresh dan menyegarkan kan...masukla dapur time tu cuaca cerah..tak lame sket dah ujan ngeee takutttt masak sambil rase takut2 boleh?? hehehe tapi siap la jugak alhamdulillah :)



 Sambal Petai


Ikan Sardin Goreng...



Telur Masak Kicap Tomato..



tadaaaaa siap dihidangkan untuk makan malam ngan encik somi...adik cekmi dah awal2 makan...lapor :0...



jom tengok cuaca tadi..gerun ngeeee 


takutnyeeeeeee...takut2 gambo amek gak ngeeee..



ayokkk seremmmmm....



pastu dah siap masak semua....cuaca pun dah stabil.... suasana mcm ini berbeza dari tadi....:)


mendamaikan....td???? ngeeeeee



Layan iklan jom :)


BERMINAT??

CONTACT ME : ferlisa24@yahoo.com
(0123531278 - amy)



LENGTH:85CM
BUST:143CM
SHOULDER WITH SLEEVE :47CM
SIZE:FREE SIZE, FITS UP TO XXL
MATERIAL:COTTON + LYCRA

2 comments:

mamalieyna said...

samalah..has dl tak suka betul mkn tomato, mentah2 lg la.. tp skrg ok jer, boleh buat ulam lagi..hee~

*hari ni bwk bekal, ulam tomato =P

amy said...

hehehe has pun sama ka?..kan??..tp memang bagus makan tomato ni pun kita ja yang geli2 nak makan dulu...tp takpa belum terlambat hehehe ;0...