Saturday, 26 January 2013

Mood Bagus!!!!


Hari ni berpagi2 tak open pc lagi sebab nak selesaikan semua keje2 rumah dulu sebab ape tau??? kalau awal open pc semua keje2 rumah tak jadi hihihiihhii haku la tu kan org lain tak tau ;0.....so pagi2 tu terus jengah dapur dulu tgk2 byknye pinggan mangkuk belum berbasuh..tp sebelum tu kutip baju2 suar2 yg nak basuh terus campak masuk dlm mesin letak sabun n dowry tekan ON dah biar dia wat keje sampai stop senang hehehe tunggu sidai jek...so teruskan keje2 membasuh segala pinggan mangkuk periuk gelas mug talam dan sebagainya sampai licin ;p ( sempat lg tu verangan kalaula ada robot yg buat keje2 cuci pinggan mangkuk ni kan best ;p )....pastu dah siap terus amek vacum karpet ( teringat pulak adam n dina yg berebut2 nak vacum hari tu n ujey lari sebab takut dengar bunyi vacum hihihihi )....ewah2 rajin plak haku hari ni kan ekekeke ;p...mesti ade sebab tau HAHAHAHA...sebabnye jap lagi encik somi nak bawak jalan2 hehehehehehehehehe tempat yg haku suke pegi tu nanti haku cite hihihihihi ;p...oooo tu sebab mood bagus hari ni kihkihkih ;p...


berebut nak menvacum hihihi....tgk ujey dah lari jauh2 ;0...


so dah siap menvacum segala pergi potong2 roti canai yg adik haku beli td...potong kecik2 sebab haku je nak makan sekali adik haku pun nak tumpang makan n komen 'ni ape potong kecik2 ni?'...adoiiii bukanke dia dah makan ke td??? dush2 ;p...tp makan jugak hahahaha...so barula open pc dengan senang hati sebab semua keje dah settle..DONE!!!!!....tunggu jap lagi nak kuar YEEAAAYYY!!!!!!!!!!!!!!!;0...harap cuaca bagus amin...


Jom layan pic hari ni :)


 Lunch di Station Kopitiam...2 kali dah dtg sini memang sedap makanan n minuman dia...2 kali dtg cerita shah rukh khan juga tp tajuk lain hehehe dorg ni minat shah rukh khan kot ;0...

 Order Nasi Goreng Ikan Masin dengan Air Mango Bubble SEDAP!!!!!!! ;0....encik sominye makanan pun sedap Nasi Goreng Ayam BBQ dengan Air Cincau Cendol.....eh sedaplaaaaaaaaaa hehehehehe ;0....


 pastu tapau Nasi Goreng Kampung kat adik haku...bile rase kat umah mak aii pedas tp sedap n licin adik haku mkn hmmm pedas pun pedasla janji licin hehe....pastu sempat beli Muffin Coklat Vanila...2 je RM5....SEDAP jugak...semualah sedap!!!! nanti nak beli lg la Muffin Vanila Coklat tu.....apela tak sedap haku ni kan hihihihi ;p..


pas makan jalan2 jap pastu balik...cadang nak ke tempat lain last2 esok je plak tp esok plan jalan2 tempat lain lak..kemanakah?? nanti cite k hihihihihi ;0....bab berjalan SUKE!!!!!!!!!!! ;P... 

 
Tibe2 lak tgh2 tgk tv encik somi ckp lapar...apakah?????????????????????? ;p..last request nak meratah tomyam je la...mula2 nak makan sejuk2 tinggal kuah je pun...nak tak nak haku masuk dapur panaskan kuah tomyam n letak cendawan je....dah cukup sebab kalau nak tunggu ayam lembut sebab baru kuar peti beku tu masak la kan adoiii last2 haku ckp kalau lapar jomla keluar makan hehehe dah taknak lak so ratah je la kuah tomyam cendawan tu ;p..nak masak lasagna taknaklak senang rebus letak prego je..dah taknak ratah je la itu kuah tomyam ;p

 tgk panas2 lagi tu...;0...


sekali dengan haku2 pun makan...adoiiiiii ;p

pastu gigih ni jam dah 12.42 mlm...sevey2 1 tempat ni hehehe memang dlm hati dah lama sgt nak terjah tempat ni...asyik baca org n sedara mara termasuk mak haku pernah gi...so haku mesti terjah jugak ini tempat..tak sabarnya tp bilakah?? bajet cukup ON je hehee takpe sabar2 terfikir gak nak tanya adik beradik haku nak join ke tak tp rasenye lmbt sket kot tp haku harus plan siap2 supaya semuanya berjalan lancar maybe as family day kan kat situ :) :) :) bestnye ;0..

 

2 comments:

mamalieyna said...

Hehe..bab bjln mmg best :-)

Tulah emie, kalau tak buat kerja dulu bukak pc mmg terbengkalai kerja, mcm has pg ni.. sbb en suami kerja, lmbt je nak setlekan kerja rumah..ngeee

amy said...

tu la kan has...bahaya tol kalau duduk depan pc ni...semua keja tak jadi...so nak selamat jgn on pc selagi keje2 rumah tak siap hehehe ;0...