Wednesday, 23 January 2013

PUDING PEACH CINTA HIJAU :)

Hari ni rajin nak buat puding peach..:) jenama ayam brand semestinye :)

so jom tgk Puding Peach Cinta Hijau saya hehehe...sendiri bagi nama sebab bentuk dia mcm love2 sket...:)

 Tadaaaaaa...mempersembahkan Puding Peach Cinta Hijau saya :)


alkisah bekas acuan puding ni cari sampai 3 shopping mall baru jumpa tu pun kat Giant ;p...asalnye nak cari bentuk bunga tak jumpe last2 ni last choice hehehe asal bolehla sebab memang nak buat puding pun.. 


 guna Peach ni...haku ngan encik somi makan jek tp adik lelaki haku tak berapa suke...last2 makan tepi2 je hihihihi ;p...haku semua makan asal sedap ;0...


 proses pembuatan Puding Peach Cinta Hijau saya ;0..


makan sejuk2 memang sedap nyum2 ;0..ni first time kot buat puding ni..;p...kan??? time rajin memang mcm2 idea dtg...time malas?????? liat tol nak bangun masuk dapur hahahaha ;p...


 our dinner simple but yummeh ;0...minum plak dgn choc drink yg sejuk sebab selalu buat letak je dlm peti ais memang sedap minum sejuk2....tak payah letak gula eh sedaplah ;0...


 

 ni kali kedua beli sebab sedap tol...tak yah susah2 letak gula...minum sejuk2 heaven tol ;0...

5 comments:

TeacherAzimah said...

Wahhhh amy.. Menggoda sungguh puding peach tu. rajin masak desert ya bagus bagus :-)

mamalieyna said...

Heee..nmpk sedap tu pudinh, has jrg buat gak.. ada majlis baru bleh buat,sbb mkn tk byk..huu

amy said...

Salam TA ..tu la time rajin memang la kan cube time malas?? hehehe malas tol nak memasak2 ;0..

amy said...
This comment has been removed by the author.
amy said...

Salam has..hehe time rajin je ni has..time tak rajin lagi byk bertuah la dpt buat ni ekeke ;p..