Saturday, 2 March 2013

KERETA....:)


hari ni haku masak nasik je utk lunch...pastu msg encik somi beli je la lauk2....saje tanak sebut lauk ape sebab nak tgk beliau akan beli lauk ape ek...;p...haku dah agak sebenarnye ape beliau akan beli...instinct perempuan selalu tepat kan ekekeke.....sekali memang tepat pun....;p...so sila percaya pada instinct anda terutama perempuan ya ;0...hmm itula kan...memang kalau bab membeli lauk pauk ni sila la bagi kat kaum wanita hihihihihihihihihihihi.....tp dah rejeki depan mata so bersyukur la kan :).....




Masak Lemak Telur...Sayur Kobis Goreng...Ikan Keli & Kembung Bakar....Kuah Asam....sedap!!! :) Alhamdulillah :)



lepas makan layan cite JEWEL IN PALACE ni...bestnyeeeeeeeee ;p...pastu td adik haku tepon dari kg...haku berbual2 la ngan mak haku tentang beberapa perkara ttg 1 urusan ni dan juga persiapan2 yang nak di buat...wahh ntah nape berbunga2 hati haku skrg tau hihihihihi ;0...teruja / gembira / terharu / tak sabar / teruja sekali lagi adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii memang berbunga2 lah hahahahahahahahahahaha sabo je la ;p...




Hari ni adik haku gi amek kete hehe baru betul dgn topikkan?? ;p...so sebelum gi keje beliau ckp nak gi round2 bwkla kete..ewah mcmla haku ade lesen kan ;p..takpe2 nanti2 haku amek lesen hehe....so ingat nak kuar sekali encik somi ckp esok je la kuar.....so sabar je la ye ;p....so dah tak kuar order burger lagi...burger ayam pulak hehehe sebab beliau nak tapau nescafe ais....gituuu ;p....
rasenye jap lg nak kuar kot...gi mane ek?????? hmmmm tah nanti kite tgk ;0...





dek nescafe dah habis so tapau je kat kedai :)...sekali haku pun bedal same hehehehe dahla batuk baru nak lege bedal lagi nescafe ais...BAGUS!!! ;P





see beli jugak Roti Jagung & Roti Rose....tp haku lagi suke Roti Jagung so Roti Rose tu phewwwwww lontaran jauh utk encik somi nun di depan tv hahahahahaha ;0...





sebelum bedal roti bedal ini dulu....aik td encik somi kate tanak mkn sekali nape burger jadik 2 lakkk????? ;p




tadaaa Benjo utk beliau...;0





Burger Ayam utk binik raksasa hihihihihi ;p

2 comments:

mamalieyna said...

Emei, tajuk n3 kereta, tk sbut pun psl kereta dlm n3 tu :-)

Waaah apa la bendanya tuuu.. best nmpknya..

amy said...

hehehe tu la sebut pasal makanan lg best dari keta nampaknya has ;0