Monday, 8 May 2017

SUNDATE @ BIG APPLE AEON :)



Hari ni agak lewat sikit keluar rumah ๐Ÿ˜
Plan nak ke Pasar Pagi tak berjaya hehe ๐Ÿ˜„
So takpelah masak lunch je terus
Simple je aku masak hari ni
Nasi Goreng Daging Butter


Lepas makan siap semua aku dengan encik suami gerak ke Aeon Mall je ๐Ÿ˜„
Dah plan asal cancel so hari ni kita jalan2 cuci mata saje takde plan ape2 pun




Cantikkan awan gemawan ni ๐Ÿ˜ aku memang suka tengok awan2 sebab cantik pada pandangan aku 

So bila sampai je Aeon masuk2 nampak Secret Recipe terus masuk kejap tengok2 kek pastu keluar ๐Ÿ˜Š
Sebelum tu masuk Kaison kejap cuci2 mata ๐Ÿ˜Ž
Jalan depan sikit nampak Big Apple terus singgah beli sebab aku memang suka donut kat Big Apple ni sedap2 ๐Ÿ˜™


So aku ambil 6 pieces harga RM14.50 macam tu
Perisa yang aku pilih yang ada nestum , caramel , coklat , peanut
6 pieces perisa ni memang kena dengan tekak aku ๐Ÿ˜˜


Pastu nampak form peraduan kat kaunter 
Layan je isi form 2 soalan je pun pastu jawapan sah2 ada di situ baca je ๐Ÿ˜„
Hadiahnya iphone 7 dengan 2 lagi hadiah
Ade rezeki dapatla kan tak harap pun suka2 je ๐Ÿ˜
Duduk situ makan donut sket pastu beli air teh crysanthemum 1 botol harga RM2.20


Lepas makan donut kami jalan2 1 shopping mall situ masuk kedai korea tu tibe2 berkenaan ambil 2 bekal ni warna pink gitu untuk besday ๐ŸŽ๐ŸŽ 2 orang sahabat aku bulan ni kak Chaq dengan Ju ๐Ÿ˜



Dah settle bayar masuk Daiso kejap tetibe banyak pulak barang2 yang aku rasa nak beli ๐Ÿ˜„
Sabar ๐Ÿ˜† kehendak je tu bukan keperluan pun ๐Ÿ˜„


Lama tak makan coklat layankan je tekak haaha ๐Ÿ˜„

Kemudian lepas maghrib kami bergerak balik singgah makan malam
Kebetulan restoran bukak siaran mentor ๐Ÿ˜„
Apelagik layan je tengok sambil makan ๐Ÿ˜™
Tahniah dekat Erika sebab menang


Kerabu Mangga my favourite ๐Ÿ˜˜


Ikan Goreng kegemaran encik suami


Telur Dadar


Timun dengan Sambal ni memang dorang bagi sekali

Malam ni hujan je tempat aku ni

Wassalam....zzzzzz hehe gigih menaip walaupun dah pagi benor ๐Ÿ˜


No comments: