Tuesday, 16 January 2018

JALAN2 CARI MAKAN DI SATAY WAK ROSE & HENTIAN LARUT MALAM



Lepas shopping bahan2 dapur di Mydin Mall terus jalan2 cari makan dekat Satay Wak Rose ni kununnya nak makan satay je sekali nampak kedai sebelah ada jual Nasi Ayam yang diberi nama Nasi Ayam Mahsuri haha nampak je mata aku padahal duduk dekat meja luar ๐Ÿ˜ƒ so apelagik order la kan ๐Ÿ˜„





harga untuk 5 satay ayam , 5 satay daging RM8 , rasa okla licin jugak makan ๐Ÿ˜„ ape je makanan yang tak licin makan aku ni? ๐Ÿ˜„ bagaimana nak slim??? mimpi je laaaa ๐Ÿ˜†


Awal jam 10 malam memang tak ramai lagi nama kedai pun Hentian Larut Malam kan? kedai ni sebelah je kedai Satay Wak Rose tu siap ada skrin besar lagi tu best jugak so lepas kami dapat order ade je pengunjung baru datang , makin larut malam makin ramai agaknye ๐Ÿค”



Encik suami order kueyteow basah dengan telur goreng , rasa ok je lah


Nasi Ayam Mahsuri dekat kedai Hentian Larut Malam ni memamg sedap , nasi dia memang betul2 rasa nasi ayam , pastu ayam kicap dia tu hui teringat2 gitu ๐Ÿ˜ƒ


Tengah layan makan tetibe adik kecik ni datang jeling2 aku ewah ๐Ÿ˜ƒ alah tak yahla buat muka comey tu okla terus aku bagi tulang2 ayam dekat dia ๐Ÿ˜„


Haa dah kenyang baru duduk dengan sopan ye hehe nasib comey tau cair hati aunty tetibe ๐Ÿ˜†


Eh dah duduk tepi tetibe nak duduk tengah2 kaki aunty pulak? haha ape2 jelah malam ni mode aunty bagus sebab suhu 22°C kan tetibe ๐Ÿ˜†


Sekian dulu zzzzzz

No comments: