Thursday, 13 September 2012

Interview...

Alhamdulillah berkat doa dari seorang ibu di kampung membaca yassin dan mengajar anaknya ini membaca doa permudahkan segala urusan cekmi berjaya menyelesaikan temuduga hari ini dengan jaya dan komitednya.....semoga harapan ibunda dan ayahnda mahu melihat anaknya ini bekerja semula tercapai walaupun anaknya ini degil sket awalnya mahu stay umah aja hahahahehehehehehihihi saya anak yg baik jadi mesti dgr ckp abah dan mak ok ;0.......k byk urusan hari ni mau buat so nanti kita smbg cita k daaaaaaaaa ;0



cuaca hari ni tengahari tadi





ok meh sambung...busy tol lah hari ni...loteh eh!!!..tido sudah jadi bukan perkara wajib pulak mcm dulu aduyaiiiii...batuk2 sket lak tu la kan minum ais bukan main...seb korek2 peti ais ado lagi POLO segar n WOODS tu...



 depan comp pun jadik ;p

 korek2 dalam peti ais jumpe seberkas coklat terus bawak ke depan ;0


suh encik somi beli td lupe plak dia padahal pesan depan2 pintu nak kuar lagi tu...nak ikut tak bagi..pesan Nasi Goreng Thai ingat same mcm makan kat uptown hari tu sekali mak aiii pedas kot terciri* haku kalau perabih hahaha ;p..budak lagi 2 tu makan kueyteow..makanla kitorang dengan Nescafe susu panas yg marvellous tu padahal kemain susu ko letakkan...apesal sedap je letak susu pekat byk2 ;0..ok fine sekali sekala je ye jgn byk2 kali kala...DANGER!!! ;0..

 dah tinggal nunnnn nak abeh dah ;0


sekali pusing belakang nak amek gambar nasi yang tak abeh tu nahhh licin dikerjakan encik somi..haa malam nanti siap ye bercinta ngan toilet hahahaha ;0..

sembunyila sgt ;p


ok pinggan mangkuk ko cuci tu bila nak menyimpannye??..eh busyla bile mase free baru nak simpan ;p...dah bising adik haku tu nak lalu masuk dapur kene langkah panjang2 hahaha..takpe exercise sket bila nak masuk dapur kan kihkihkih ;p...nantila simpan loteh tau kene ado mood baru simpan..ni kalau tau omak ni habisla den ;p...seb umah sendiri ;p..eh umah sewa la lupe mcm umah sendiri je ;p..

tu pun dah injak2 ke tepi sket bagi laluan ;p..

2 comments:

Cik Puan Izan✿ said...

temuduga apa tu? goog luck yer...:)

amy said...

hehehe temuduga keje Cik Puan Izan ;0...TQVM doakan kite dpt ;0...