Friday, 28 September 2012

Proud Of You...

Rentetan dari semalam tengok penyanyi Shila Hamzah kan hari ni berita tentang beliau pulak....jom kita tgk gambar2 kemenangan beliau di China.....( Asian Wave 2012 yang berlangsung di Shanghai, China )


satu2nya peserta yang memakai hijab....menjadi juara...


 proud of you Shila....


detik2 kemenangan beliau...TAHNIAH!!!!

( Menyanyikan lima buah lagu secara keseluruhannya iaitu Set Fire To The Rain (lagu dendangan asal Adele) dan Forever Love (Wang Lee Hom) untuk peringkat saringan pertama dan kedua.Sementara untuk peringkat akhir Shila memukau juri dengan menyanyikan tiga buah lagu iaitu Gemilang (Jaclyn Victor), Grenade (Bruno Mars) dan lagu popular penyanyi terkenal di China, Na Ying yang berjudul Zheng Fu )


 ok so meh sambung cita pagi ni...bila no idea nak buat bekfes ape..meh kita bukak peti ais ade ape yang boleh difikirkan untuk masak ape...tengok2 ade nasi lebih and sambal ikan sket lagi...haaa apelagik terus buat Nasi Goreng Sambal Ikan la kan hehehehe....mule tu ingat nak mintak encik somi belikan roti canai tp dek kerana rase nak buat nasi goreng tu so cancel je laaa terus makan dengan teh o panas.....kira ada lebih lagi buat makan lunch karangla kan senanglah ;0......


 rangup tau ikan ni makan panas2 lak tu nyum2..adik cekmi ckp tanak makan pastu tup2 amek pinggan gak hihihihi ;p


makan panas2 fuhhh ;0


tepat jam 12 tgh malam birthday adik cekmi hehe tu la nanti nak wat kek esok la...td ajak encik somi kuar tp beliau ckp esok je la adoiiii letih agaknye takpelah esok pun esok la janji cekmi memang nak wat kek pun ;0


birthday adik cekmi ke 26 tahun ;0


2 comments:

mamalieyna said...

hebatnya dia kan.. cun pun cun sgt dah..berhijab lagi.. tahniah la kt dia kan..

amy said...

tu la has..suka tgk persembahan dia kat youtube...ni nak dgr lagi ;0..tetibe minat shila lak sebab suara sedap n hebat ;0