Sunday, 30 September 2012

Ok Hari Minggu.....

Plan awal2 pagi ngan cik farah lebur dek terbangun lambat ekekeke...cik farah dah siap msg n call lg...pastu encik somi dah bangun seawal pagi tp lgsg cekmi tak terjaga boleh???...haa tu la semalam tido lambat tu la pasal...;p...



dah bangun terus bersiap coz ade 1 urusan nak kena settle....dah settle balik umah n masak mee goreng menu pagi ni ;p...a.k.a lunch abeh cite hahaha...sekali dah siap cik farah msg nak dtg hantar cekodok pisang...alang2 ajak dia makan sekali....sekali baru teringat cik farah tak makan daging...pastu dlm mee haku dah letak daging camno??...terus asing2kan daging kot ok...sekali bila dah campur daging cik farah memang tak makan adoii camno den boleh lupo?..sebenarnye time dah masak baru cik farah msg nak dtg tu la dah terlajak masuk daging ekekeke so cik farah mkn kek semalam ngan cekodok pisang n teh o panas je...;0...takpe next2 kite wat asing2 k ;0...



so dah siap semua borak2 ngan cik farah pasal wedding....mcm2 bab wedding kitorang bincang yelah i kan pengalaman so bagi ilmu sket kat cik farah ape perlu diprepare skrg....tup2 ujan lebat kelam kabut encik somi angkat baju di ampaian...alah dlm 5,6 penyangkut aje kat beranda tu ;0..



dah settle cekmi pun start kemas2 basuh pinggan semua tup2 fizah kawan lama cekmi call.....saje tanye khabar n tanye jugak cekmi dah berkembang ke keluarga....oh susah nak jawab sebab ade rejeki adalah kan...dia dah nak masuk 3 orang dah tu.......huiii cepat ;0...bagus2 rejeki dari Allah S.W.T.....cekmi pun berharap suatu hari nanti akan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah amin.......



borak ngan fizah sambil menyimpan rumah..huii i layankan aje la kan dengan borak ngan anak fizah yang perempuan Aisyah 4 tahun....pandai dah ckp dulu2 jumpa kecik lagi tu.....skrg comel je ckp...;0..borak sampai talian terputus baru sambung kemas dengan bersungguh2....



hmm skrg tak tahu nak wat ape sebab encik somi tido lak tu.....adik cekmi lak kuar jumpa ehem2 dia..gi sambut birthday ngan ehem2 dia la tu ;0...cekmi lum asar lagi ni..eh nak asar dululah nanti sambung k daaaaaa........;0


malam pulak cekmi gi kedai makan ngan encik somi....dah kenyang balik pastu jap lagi tido sebelum tido update blog dulu heeeee ;0..k lah ngantuk tol ini malam titun dulula ye daaaaa :)

2 comments:

mamalieyna said...

Insyaallah...has doakan pun emei akan berpeluang memiliki zuriat suatu hari nanti..Amin..

hari minggu masa untuk santai2x.. ^_^

amy said...

amin kan has....tu la harap one day baby2 dtgla jenguk kat dunia ni ;0