Sunday, 9 September 2012

Open House Raya ..Alhamdulillah :)



hari ni terbangun agak lambat...semalam tido jam 4 pagi kot ;p....gigih haku kan menyiapkan semua bagi complete....tu pun ade sket nak buat tp dah surrender hahaha terus zzzz je tanak fikir ape2 ;0....sekali terbangun pagi kelam kabut siapkan ape yg patut....dah settle semua terus bersiap n menunggu tetamu2 jemputan...sambil tgk melodi..:)...



Menu Open House Raya hari ni : Laksa / Nasi Hujan Panas / Ayam Masak Merah / Acar timun / Kek Coklat / Kek Nenas / Kek Kopi / Air Mango / Popnes / Poplick / Sumi / Buah Limau Sunquick...gigih kan hehehe tp rase seronok tu mengatasi rase letih.....nanti cekmi kongsi gambar2nye....ni tgh menunggu lagi tetamu coz open house sampai jam 11 malam...



k nanti sambung cite..daaaaaaaaaaaa :)


ok jom kita layan Meriah2 De' 'Aidilfitri Cekmi in the House ;0

Sumi untuk budak2...bapak n mak budak pun leh layan ;0



Laksa...sampai 8 bungkus kot tp buat 4 bungkus je...lebih takpe jgn kurang kan ;0



Laksa rempah ratus heeee ;0


Nasi Hujan Panas ;0


Ayam Masak Merah


Acar Timun


Juadah siap untuk di serbu jap lagi hehehe ;p


pencuci mulut buah limau sanquick...air mango..


dah siap...so tunggu tetamu dtg ;0


Farah / mak ita / Ita


En Azhar n keluarga juga Aini n babynye...jiran2 cekmi ni..


 adik cekmi tolong pegang anak aini...



Encik Zaidi sefamily jugak jiran cekmi..bukak pintu dah nampak pintu umah beliau ;0



Member2 adik cekmi


Farah sekeluarga jugak Fadli sekeluarga...


Fadli sekeluarga


jadi je lepak kat beranda luar ;0..


ni member cekmi Farah dah 21 tahun tak jumpa..jumpa dlm fb then beliau nak dtg jumpa...lame tu kan?lepas sekolah rendah terus lost...ni dah jumpa balik alhamdulillah..


Fiza sekeluarga


dah siap semua dekat2 maghrib mak sedara cekmi nak dtg tibe jalan punyela sesak so tak jadi dtg..almaklum hari ni memang ramai buat open house....



settle semua kemas2 sket terus zzzzz tp puas hati :)...berjalan seperti yang dirancangkan walaupun mulenye agak stress sebab sorg2 nak masakkan hehehe tp alhamdulillah...:)


2 comments:

mamalieyna said...

Salam emei...alaa sayangnnya tak dpt smpai ke sana, meriah tu menu,,has hari ni susun jadual area sini2 jer.. en suami kerja la... blk kerja, terus terjah OH dekat2 sini, terus je blk rumah..sayangnya tak dpt pi..huu~ apapun thanks sudi menjemput..mesti meriah kan, smpai jam 11 mlm haa..^_^

amy said...

salam has..tu la hari ni memang ramai gi open house sana sini...sampai jalan jem ;0...takpa has next time nanti dtgla k...:)..tu la best beropen house sampai open kui 11 malam tp lepas maghrib dah takde org dtg..mak sedara nak dtg patah balik sebab jalan sesak...