Monday, 15 October 2012

CUCUR IKAN BILIS

Pagi2 dah takde ideakan so buat je cucur ikan bilis...cepat dan mudah ha ha ha ;p..tu pun licin kot ;0..



makan panas2 cicah cili sos licin!!!!! ;p


 minum milo panas2 huiii ;0...


pastu kemas2 dapur...kemas2 umah... basuh kain... sidai kain fikir lak lunch nak makan ape???? (err lipat kain??? ;p...jap gi lah toilet pun tak masuk lagi ekekeke ;0 )..hmm ikan dah bawak keluar tu...laksa ade lagi arghhhh ;p...mkn laksa je la..dorg tu kang masak nasi / buat telur dadar / sambal ikan sudah / goreng ikan masin sket ke kan....dah! ;p...kemain byk keje oiii dah kul 12 tghari cepat tol mase laaa rasenye baru je pagi2 td ;0...



ni cekmi nak promote sket sape nak emas sadur 24k ada promosi skrg...cth :


 HARGA ASAL : RM120
PROMOSI RAYA : RM80

CANTIKKAN?? :)

nak tgk..boleh tgk sini --> FB : Amy u-clothes

(byk lagi pilihan kat situ tau..boleh pilih :))


atau komen kat bwh tu...




layan makan laksa dulu baru masak nasik ;0....meh2 bismillah hihihi


lepas makan rase ngantuk lak...adoiii malasnyela nak masak ;p..............................................................hihihi




 tadi gelangkan ni rantai lak



KOD : RL2969
PRICE : RM229

PROMOSI : RM150 !!!

PANJANG : 60cm
LEBAR : 0.3cm

SMS : 0123531278 (amy)
EMAIL : ferlisa24@yahoo.com



jeng...jeng...jeng....


 haa...ni la ikan sambal goreng yg masak memain tu...siap ngenyeh2 mata kengantukan sebab ujan..seb tak masak sambil peluk bantal ;p...sedap???..not sure tp gasak je la ha ha ha ....oh sungguh nyaman udara hari ni..........bantal mane bantal ;p....daaaaaa nanti kite sambung cite lg k...ade keje sket...keje??? sangatlaaaaaaaaaaaaa kan...;p


ptg cik farah balik keje terus dtg lepak umah makan2 n borak2...so cekmi buatkan cucur ikan bilis n teh o panas kegemaran kami sejak dulu lagi ...tak lame adik cekmi balik so layan makan laksa ngan cucur ikan bilis je la...borak2 dekat nak maghrib baru bersurai ha ha ha ....kalau borak dah tak sedar mase berjalan ;p...asar pun belum ngee ;0....kelam kabut asar :)....

No comments: