Saturday, 13 October 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME :P



wish birthday kat diri sendiri dulu sebagai pembuka bicara hari minggu ni ;p..
baru siap buat kuah laksa tadi....
ni tgh celur laksa lak....hui tak sabo2 eh nak makan...makan panas2 pastu kat luar ujan renyai2 memang kenela sangat kan?? ;p


 seminggu 2 asyik ujan memang kat umah asyikla berstoking...kalah eh mcm duduk oberc ;p..


haa ni kuah laksa ikan selayang pekat....bertambah2 makan dengan cik farah td ;0...borak2 sampaila maghrib...;)



pagi td encik somi beli roti canai dengan nasi lemak...tp cekmi mkn roti canai je...eh tak makanla bagi adik cekmi je makan sebab pagi td dah goreng karipap kecik tu....makan dengan air milo...ni ade balance nasi lemak jap lagi nak makan dgn kuah laksa....habit dari sekolah menengah lagi suka makan nasi lemak dengan kuah laksa panas2...fuhhh terangkat!!!! ;p...


 dari sekolah menengah sampai skrg memangla suke sgt makan nasi lemak dengan kuah laksa...td adik cekmi tanye mane nasi lemak lebih 1 pagi td?..nah siap dah humban dlm mangkuk campur kuah laksa dah pun..pelik lak dia tgk ekekeke...eh ce rase nyum222222 tau tp tanakla dia...belum cuba belum tahu...;p



haa ni kuah sambal ikan bilis nasi lemak...cedok makan dengan nasi berkuah laksa...walalalalala ;p



so planning hari ni if ptg tak ujan nak gi jogging....lammmmmmeeeeeeee oiiiiiiiiiiiiiiiiii tak menjoggingkan diri..
dulu sebelum kawen kemain asal hari minggu je sarung kasut sukan pagi2 buta...
jogging dengan pakwe...pakwe tu encik somi la ;p...
tp sebenarnye bukan nak jogging sangat..lebih pada suka lepak pagi2 kat warung nasi lemak lepas jogging je ekekekeke ;p.....lepas jogging makan nasi lemak memannnnnngggggggggggg bagussssssss ;p...




k lah nak gi mandi dulu ekekeke....pastu nak ngap...eh jap gi nak ajak cik farah dtg makan laksa jugak..leh borak2 mcm2 cite sambil makan ;p...daaaaaaaaaaaaa ;0



malam layan pulak youtube 'shila amzah all performances' time asean wave kat china aritu...hai dah jadi peminat shila pulak ;p...suka tgk persembahab dia yang mantap ala2 penyanyi antarabangsa tu :)...cayok2 shila...;0

4 comments:

TeacherAzimah said...

Happy birthday amy :-)

amy said...

TQVM :)....sehari kat umah je huhu ;p..tu yg buat laksa meraikan diri sendiri ekekeke ;p

mamalieyna said...

happy belated besday emei...moga dimurahkan rezki, kesihatan yg baik, panjg umur dan happy selalu~

amy said...

TQVM Has....amin2:)