Sunday, 14 October 2012

ha ha jadi jugak!!! ;p


pagi2 dah start buat karipap...
abeh je menguli gi cari acuan karipap yang besar tu kat stor...
sekali bukak kotak dah ternampak....
aishh time kelam kabut cari tak jumpe lak...
time rilek2 je cari sekali je...sabo je la ;p..
apelagi dah dpt acuan tu terusla mengelim2 karipap...
seb jumpe kalau mengelim sendiri huduh ha ha..


 see pink lagi ;0...senang kelim karipap guna acuan ni...so cantik je la jadinye ;0


 haa tgk!!! cantik dan kemas kan??? terus semangat nak mencanai n mengelim byk2 ;p...padahal inti tak byk mane pun...mane2 dah habis inti goreng kosong je la..asal semua tepung dah settle canai dah ;0...



ni yang dah goreng...ade sket improvement kan?? :)...alhamdulillah sarapan pagi ni dengan milo o panas....:)..


ptg gi jogging dengan encik somi...tp takla jogging pun lebih pada jalan2 je sebab??..lame tak jogging so memang mengahla kan ekeke ;p..so jalan2 sambil tgk org jogging je la hihihi...takpe next2 time kite betul2 jogging k...ni kira warming up dulu....sambil jalan sambil borak antaranya nak ajak encik somi gi i-city malam ni tp mcm biase encik somi ckp ujung bulan baru best gi leh makan2 kat situ...hu hu hu...cekmi kalau ckp nak gi i-city mlm ni memang nak gi malam ni jugak ;p...ntah apede sane ntah berantu kot memanggil2 je ke i-city tu ekekeke ;p.... 


 warming up dulu..baru sedar dah bertambah mok2 ;p

 pastu bertukar lak dengan encik somi ;p


joggingnye idak bergambar je lebih ekekeke ;p..kate jalan2 santai he he he 



tgk..ramai je org tgh berjogging berbanding kitorang ni ;p



ok kasi zoom sket...hmm encik somi pun dah same mok2 cam cekmi ;p..



santainyela...jarang dpt berjalan2 camni..ikut pada mood jugak ni kalau tak jgn harap nak jalan2 kat sini he he he ;p



tgh bergambar ekau aku tetibe ade seorang kakak ni tgh jogging nak amek gambar kitorang...aiseh malu kot tp dia ckp dia suka amek gambar so cekmi no hal punye kate kaki bergambar kan ;0...ok kak boleh gak TQ ye...:)...ade gak gambar berdua ptg2 ni he he he ;p



awan itu....mendamaikan...ececeh ;p leh jadi penyajak lak tetibe he he he 



ramai gak kaki pancing ni..encik somi ade joran nanti leh ajak encik somi memancingla plak...santai2 tepi tasek best jugak bawak bekalan makanan sambil tunggu ikan..eh makan lagi????ASTAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;P




lepas jogging katenye ;p encik somi ajak jalan2 naik motor round2 taman2 kat sekitar rumah...saje tgk rumah2 org yg dah buat renovation tu...huii besar2 cantik2 lak tu...mulela very the verangan one day nak umah camtu gak ;p...jumpe umah lawa sket..eh nak mcm ni la...gi depan sket eh nak macam tu la...eh2 dah2 jgn verangan k ;p....balik2 ke pangkal jalan ;p...


pastu dekat maghrib cik yong tepon nak dtg umah...alamak very tak bersedia hokey ;p..umah lgsg tak berkemas dapur lagik ha ha ha tu la bahana ah jap lagi la sekali org nak dtg umah dah kelam kabut ;p...cik yong cdg nak masak2 makan2 kat umah dlm 7 org jugakla hihihi so disebabkan ketidakreadian ;p..(rosak bahasa)...terus ajak cik yong jumpe kat i-city ekekeke eh tetibe lak sebut i-city kan??? ;p...encik somi dah say no hand signal tu dari jauh..tp cekmi cam confirm jek ekekeke...sekali hahahaha jadi jugak gi i-city ini malam....alalalalala ;p...masam je rupe encik somi ekekekeke ;p.. 


 sekian lama baru jumpa semula...dulu teman sekerja skrg masing2 dah bawak haluan memasing seb ade GKM so silaturrahim tak putus...


 encik somi dengan muka separuh hati disamping bini yg teruja ha ha ha ;p...(dah kalah le tu ;p)


 hari minggu memang ramai pengunjung datang i-city..dah semakin cantik...


 adoii cam nak berlama2an....


 port paling cantik..dulu takde...wahhhhhhhhhh hamek kau ;p...


 cameraman separuh hati memang gambar jadi camni ha ha ha ;p


 tp apaku kisah??? ;p...layankan aje ;p....


 tgk ceria je kami2 ni tau ;p...


 cantik!!!!! wordless :)


 couple 2 years ;p...serius je muke encik somi...grrrrrrr ;p



cik yong jom disebalik tiang lak...ha ha ha sabar ye encik somi melayan mental bini n sahabat baiknye ni ;0..


 

so jumpe cik yong kat i-city lame tol tak jumpe...terus borak pasal trip tahun depan gituuu ;p..kate geng kaki melancong kan...ha ha ha ...master GKM lak ujung tahun gi sabah pastu gi manila eh byk tol cuti dia ye mcm sykt datuk dia je ;p...takpe2 sila gi sevey2 ye nanti leh jadi pemandu jalan kitorang lak ekekeke ;p....


 ok turn cik yong lak...lame tak bergambar2 camni kate cik yong..yelaa dulu cite tak same skrg...kalau dulu selalu same2 skrg masing2 ade komitmen masing2 dah berpecah..tp seb la GKM masih utuh :)...


ok nak balik dah..last2 many2 more ;p...


suasana malam minggu dengan lampu2...sepupu cik yong ckp panas lame2 dekat2 lampu..ok no komen sebab cekmi rase takde panas pun heeee...


ok bilela leh lepak lame2 kate cik yong...takpe lepas ni lepak ayam penyet he he he open table GKM ;0


cik yong n adiknya adam yang always same2 turut serta dalam program bersama GKM....




so dekat nak balik cik yong sedih lak nak berpisah huhuhu..takpe nanti kite jumpe kat ayam penyet bincang pasal trip..tetibe ayam penyet ape cer???..nanti sampai je la tu ekekekeke ngidam nak makan ayam penyet yang digembur2kan tu ;p...open table dengan group GKM...bestnye la ;0...


 ni otw nak ke tempat parking dah...


byk kios2 kecik dah bukak skrg berbanding dulu..makin meriah...


 aiseh muka cik yong disebalik cahaya lampu ekekeke ;p



ok2 one more cik yong ha ha ha ...;0




dah salam2 semua balikla kitorang....tp best jugak dpt ke i-city byk perubahan dan makin cantik lak tu..pueh hati ;p.....



 sekian siaran langsung dari i-city ***pitam ;p


sebelum pitam iklan beg ni jap :)

 KOD : CM0174 BAG - BLACK
 
PRICE : RM80
 
MATERIAL : Artificial Leather
 
Free Postage


SMS : 0123531278 (amy)

EMAIL : ferlisa24@yahoo.com
 



4 comments:

Salmiza said...

hihi pandainya..kite skali pun x penah try buat...:-)

mamalieyna said...

lama tak ke i-city mesti makin best kan..boleh buat usul kpd en suami ni, dekat ke i-city dgn rumah emei, bleh singgah..hee~

amy said...

hehe try n error je sal ;0...mkn2 sendiri hehe lepas ni sal leh cube lak buat ;0..cayok2

amy said...

HAS : a'ah has i-city dah makin cantik..kena mai..nanti leh singgah umah tau tp inform dulu takut takde umah ;p...