Saturday, 20 October 2012

Salam Hari Minggu..


pagi2 lagi adik cekmi dah kuar...encik somi pun..cekmi???...kuar bilik je masuk dapur ekeke ;p...hari ni hari mengemas membasuh segala..aduiii mengantuk lg ni sejuk pepagi...ujan kerap pulak akhir2 ni...tp hajat hati nak kuar jugak jap gi tp tak tahu nak ke mana...asyik ternampak Gold Coast je skrg ni ;p....pagi ni breakfast mcm semalam....Honey Gold Flakes campur Nestum nyum2 sedapnye layan pagi2...;0...k nanti sambung k...sementara tu sila cuci mata iklan kat bawah k :0...


 KOD : HB3204 DESIGNER BAG 
 MATERIAL : QUALITY CANVUS
PRICE : RM95
(Including Postage)
SMS : 0123531278 (amy)
EMAIL : ferlisa24@yahoo.com

LENGHT : 34CM

WIDTH : 15CM
HEIGHT : 25CM
STRAP LENGHT : 120CM
BOTTOM WIDTH : 15CM
HANDLE HEIGHT : 14CM

CONTENT :A4


kalau berkenan leh sms cekmi....beg2 terkini...Tq :)



 baca kosmo tgk ada cite Planet Marikh.....dlm ati ' eh mcm tu rupa tanah planet marikh..hmmm' teruja jap...........same je mcm tanah merah bumi kan...tp apede kat sane kan?????...misteriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)





wah dah jam 1.42 ptgla....pecah rekod lupe nak masak..layan msg ngan member pasal masalah negara hahahaha....pastu ni nak gi iron baju kate nak kuar kan???...sekali ntah2 encik somi ckp..'tak laratla nak kuar' ***pitammmmmmmmmmmm ;p....semangat kemain iron baju cantik2 tak jadik kuar uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;0..



sekali encik somi balik dah tak larat...so nak tido..bg panadol terus selimut....tp iron baju tetap iron baju ;p....sebab?? i rase nak kuar jugak hari ni tp tak tahu nak ke mane tp td bermsg dgn cik farah mcm nak terjah ke satu tempat nih...hmmm nak tanye encik goggle jap ;p...


sambil tu layan cd MY GIRL korea ni ;0



baru cd ke 3 dari 16 cd ;0


tgh khusyuk tgk cd My Girl ni tiba2 encik somi dtg tepi sambil pegang perut....'lapolaaaa'..katenye...alamak kene masak ke??? ekekeke...tp dek kerana isteri mithali i bangun jugakla 'pause' My Girl ni terus masuk dapur....nak masak ape ni...ayam ade telur ade...haaa senang buat Ayam Masak Kicap n Telur Dadar sudah...;p.....ketung ketang ketung ketang..siap!!!!!...bukan encik somi je makan sekali binik yg ckp nak diet ni pun mkn sekali adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii punah semuanyaaaaaaaa (ala2 Ziana Zain nyanyi)no diet at all..;p.....



dah simple present tense je kan??? ;p



malam ni pakat tgk bola la pulak..ni adik n encik somi cekmi kalut cari extension lak...tak cukup dengan 1 tv kat depan lagi angkat tv kecik dlm bilik letak kat luar....aduyaiii jap lg confirm menjerit2 la tu....


 encik somi kemain ngadap bola lupe beliau sedang demam ngeeee ;p


i??? tak kuase dengar je laaa dari meja...sebab i nak layan cd My Girl lg best hehhehe....;p..


dlm hati : ooo  kemain ek..tgk bola terus sihat...(tak pueh hati ngan laki sendiri ;p)..


sekali lagi tak pueh hati kemain tgk bola tu siap tersengih2 lawan gol ngan adik cekmi....wah dah sihatla tu...amboi2222 tgk lepas abeh bola camne lak reaksinye....;0


1 comment:

mamalieyna said...

laaa rugi la emei tak layan bola.. best oo..hehe.. has sejak mengandungkan anak 1st dulu jd terus suka tengok bola..hehe~

mmg dramatik tul tgk bola tadi, itu yg tak tido smpai skrg ni.. dkt kul 12 dah..hehe~