Tuesday, 5 August 2014

MARI CANTIK2 :)






Ewah kemain tajuk he he :)
al kisah tadi haku kuar dengan encik somi cari plastik alas meja tu




dah siap pun pasang alas meja ni :)

sekali kuar makan la kekdahnye sebab haku tak tahu nak masak hape kat umah ha ha ;p
tadi makan dekat ss popiah ali la makan nasik ayam encik somi makan popia je sebab still kekenyangan :)
nanti kena google lagi la kekdahnye pasni cari resepi best2 nak masak ;0
kalau boleh resepi yang kurang makan nasik la heee :)
so tadi lepas beli plastik alas meja tu 2 meter kat the store sekali beli bahan2 nak masak esok pastu terus terbeli krim2 kecantikkan ha ha ewah ;p
lame kot haku mengabaikan kecantikkan wajah bukan hape maybe sebab haku malas tol nak belek2 wajah kan sebab macam buang mase je kihkihkih :)
tadi mimpi ape ntah tetibe nak pakai krim segala :)
so bolehla tengok sebelum pakai krim dengan selepas pakai krim pulakkan ;p
saje nak jadikan diri sendiri bahan eksperimen ;p
ade auntie cina tu tanye haku krim2 yang haku beli tu nampak same tapi tak same sebab ade krim untuk pakai siang dan pakai malam :)
jap lagi mesti auntie tu beli jugakkan heee :)
marila kita sama2 cantikkan :)



Oh ye tadi haku lalu la kat mcdy yang selalu penuh tu
tapi tadi haku tengok sorang pun takde
cuma bila jam 10 malam ke atas adela 3,4 kerat manusia tapi bagusla jangan sekejap je boikot kan :) sian sedara2 kita kat palestin sana...sedara seislam kita lagi tu nanti Allah S.W.T tanye hape kita nak jawab??
semoga umat islam buka mata dan sedar madu yang kita bagi tuba yang dibalas 'mereka'
haku memang sangat2 kecewa dengan sikap 'mereka' ni 
talam betol tapi bukankah ALLAH S.W.T dah mengingatkan kita tentang 'mereka' ini???


balik singgah 7E jap beli roti gardenia
plus beli majalah libur dengan majalah nur
2 majalah kesukaan haku ni :)








k marila tengok krim2 yang haku beli tadi :) semoga haku rajinla memakainya kan takut2 rajin sekejap je ;p












yang ni encik sominye
eh nak jugak pakai ;p









1 comment:

Rose Azadir said...

Salam kenal, selamat hari raya, saya blogwalking kat sini. Jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer ;)