Monday, 11 August 2014

NAK TENGOK LET GO ;P




Balik kampung hari tu anak2 buah haku asyikla nak tengok cerita frozen tu
haku macam amboi best sangat ke cite frozen tu hari2 nak bukak cd frozen je kekdahnye ;p
mule tu just teman dorang tengok je
nampak seronok je budak2 tu tengok siap menggayakan lagi aksi2 kartun dalam tu
 hehe comel la kalau budak2 yang action kan :)
abang arif siap amek bedak pastu main campak2 lagi kononnya campak salji la macam princess elsa buat tu ;p
pastu mulut asyik2 sebut let it go..let it go tak habis2 ;p
dek kerana setiap hari bukak cerita tu pastu nak haku je temankan dorang tengok makanya sampai haku dah boleh hafal la jalan cerita dia ha ha ha :)
pastu tengok dengan budak2 kecik biasala tak nak tengok mula2 tapi nak tengok jalan cerita tengah la jap2 jalan cerita suku jalan la eh dah haku pening nak forward backward je kekdahnye remote tu ;p
last2 bila dorang tido haku cadang nak tengok full cerita dari awal sampai la habis heeee ;p
penangan budak2 la ni haku pun jadi budak sama ;p
tapi memang best jugakla layan cite tu :)
so bila dorang nak tengok haku layankan aje sambil perati je peel dorang yang comel2 alang tu kihkihkih ;p tapi baik dorang tengok frozen dari tengok superman aiyakkkk dah haku kena jadi raksasa pulak asyikla datang serang haku ngeeee ;p
tu tak campur anak2 buah anak2 abang haku lagi mau pitam ;p
budak2 bila dah aura superman masuk korang faham2 je la ;p
perasan kununnya dorang dah dapat aura superman la tu kihkihkih ;p
bila haku tangkap mau plak nanges hehehehe ;p
eh superman mane boleh nanges daaa ;p
k meh kite tengok peel dorang ni :)




muka berkerut sebab cd tak dapat bukak he he sabo le dia baru nak start tu la :)





Setia menunggu cik frozen dia tu atas kuda he he he :)




Time ni mulut tu asyikla let it go let it go ;p see penuh penghayatan lagi tu ewah dia :)




Malu sebab haku dok perati sambil ngajuk2 dia he he he ;p





Ish ish ish sukenye diaaaaaa :)





Sekali tangan masuk mulut haipp memang jadi tabiat dik dil dah ni grr :)




Meh cayang skettt :)





Hah dah bangun pulak nak menari hihihi kelakar tol ;p





Datang abang arif tengok dekat2..ehh jauh sket kang sakit mata tu kang





K dah jauh sket :)





Dah menghayati sangat lupa pesanan haku :) budak2 kan always make mistake :) eh orang dewasa pun same je heee :)



 
K kejap jauh kejap dekat balik :)
abang arif tanye haku nape mak ngah lama sangat baru balik
err haku macam alaaaa nak duduk kampung lama2 lagi la rasenye heeee :)
sedih bila tanya camtu :)
















No comments: