Monday, 11 August 2014

PINKY ITEM :)





Semalam keluar jalan2 lagi dengan encik somi ke 1 tempat favourite ni he he he :)
 sakit kaki kot bila sampai umah pastu kihkihkih kena letak minyak panas lagi
sebelum tu gi lunch dulu then baru gerak ke tempat favourite ;p
lunch makan laksa lagi dengan teh ais encik somi lak makan nasik gulai kepala ikan dengan nescafe ais 
oh ye sebelum tu sempat beli baju baru encik somi untuk pakai time kenduri kawen nanti

asalnye encik somi tak nak beli baju ni sebab ada poket hihi ;p katenye nampak macam orang2 tua
ewah ye ke?? haku tengok ok je ape padahal haku muda lagi ape dari encik somi hahahaha ;p
lagipun sedap je mata haku pandang bila beliau pakai ;p
so dek kerana haku suke encik somi on je la heeee ;p



tempat favourite haku apelagi daiso la kan kat bukit tinggi tu :)
masuk2 je jalan depan sket nampak kedai kasut ni
hati tertarik2 nak gi tengok kasut sebab nanti ada kenduri kawen adik haku sebelah perempuan tak lama lagi ni
so sebagai akak pengantin lelaki kenela serba serbi baru jugakkan hahahahahaha padahal pakai baju & tudung lama tapi yang jarang pakai la ;p
so alhamdulillah ada diskaun separuh harga dapatla kasut ni sebab bila nampak je terus berkenan apelagik zassss amek :)



kemudian jalan2 masuk daiso
so jom tengok barang2 yang haku beli kat daiso ni :)



ni plastik beli kasut tu cantikkan plastik pink he he he :)
suke haku walaupun haku bukanla peminat pink tegar cume suke2 je :)


tempat letak gelas atau cawan cantikkan? :)



ni pun ade jugak kaler pink he he he amek je la ;p



penyepit pink :)



acuan coklat :)



tempat hiris telur he he comel tol :)



sudu sukatan



pisau pink



penyepit pink cantikkkk :)



haku panggil bekas diet ;p




kotak hadiah dengan tasbih
tasbih ni buatan cikgu moh kembara
kalau nak order bolehla ke blog beliau :) cantik2 tasbihnya :)



dah siap balut dah :)



dah siap balut terus masukkan dalam plastik pink tadi :)



kad ucapan perkahwinan
sedap kata2 dalam tu :)
meh haku taip sket kata2 dalam kad ni :


 you must be so excited
as you start upon life's way
and this bring's loving wishes
to greet your wedding day


may you always feel the thrill
your wedding's going to bring
and may you always be in love
for that's the greatest thing


and when today is over
and you are a man and wife
may you both look forward
to a long and happy life


congratulations :)



pelekat hadiah



ni tak masuk list pun tapi bila fikir kot2 panas ke senang sket kan heeee :) teringat sorang kawan haku ni dulu dia mmg ade je kipas macam ni bawak ke mana2 :)




Lepas settle shopping sket2 terus rase nak makan :)
heaven betul kalau cakap bab makan ni seb perut tak sebesar bukit kihkihkih ;p
so singgahla big apple tu which is one of my favourite tempat lepak hihihihi :)
kalau korang nampak haku kat mana2 big apple tu tegur2la tau sebab haku kalau jalan ke makan ke memang tak pandang kiri kanan dah sebab haku jenis fokus hahahahaha ;p 
rasenye kalau borak tu sehari pun boleh ;p


memang tak aci sebab cantik pulak pemandangan belakang encik somi ;p


tapi its ok sebab pemandangan big apple depan haku ni lagi heaven ;0

 
its ok tak sabo nak makan ni cepatla bang amek gambar tu hihihihi ;p


































No comments: