Sunday, 29 September 2013

BESDAY MY ADIK :)




hari ni kan cik farah dtg hantar Ikan Masak Asam Pedas Bendi..haku malam baru buat apom kukus warna warni sempena birthday adik haku hari ni...then td ptg gi lah buat xtvt jalan kaki kan selama 1 1/2 jam...berapa kali stop tu adela dalam 4 kali stop encik somi dah suh patah balik ;p..tp bawak la jugak bekal air milo ngan air masakkan :)....haku lak dah alang2 jalan jauh baik terus ke shopping mall je...so balik nanti just call adik haku dtg amek kitorang ekekeke..tak percaya adik haku dengan ahkaknye jalan kaki sejauh tu...dia kata 'ARE U CRAZY????' ;P....ye sile percaya pada kecrazyian ahkakmu ini ye..;p..akibatnye sakit kaki la malam kan huwaaaaaa ;p...



balik umah encik somi request nak makan nasik lak..adeh gigih jugakla gi masak dengan mata ni separa tutup hahahaha..then adik haku kat kg call...borak2 dengan mak haku n anak2 buah haku melalui YM je..so leh nampakla muka kan :)...tersentak jap haku bila mak haku ckp kalau ingat tu kat kg call la takkan mak nak call pulak..adeh mak bukan tanak call...tp yelah2....;p.... kena dalam seminggu tu call dalam 3 kali la kan pasni :)...haku ni je suke amek ringan...tp tu la please calllllllllllllllllllll lepas ni ok! marah haku kat diri sendiri ;0..gitu...pastu borak dengan adik haku lak sebab besday dia hari ni..haku lak gi masuk dapur siapkan bahan2 nak buat apam kukus warna warni...dahla tapak kaki sakit lagi mau diri dengan penuh kesabaran cedok 1-1 masuk dalam cup kan ngeeee...memang bertabah la jawapnya ;p...then tak lama lepas tu encik somi request kopi o lak....so baik bos!!!!!!! ;p...






*credit to google : ni la kopi o yang encik somi suh buat tu n rasenye memang sedap :)





ish kuat tol angin bertiup malam ni...dengar bunyik angin lagi...ngeee...k lah haku stop dulu esok sambung bicara ecewah..;p..daaaaaa




2 comments:

mama lieyna said...

Uuiiiih emie, buat perangai gila2 lagi ke, huwaa jauh nooo berjalan...:-)..lotih tu...

Ya la angin kuat giler malam tadi..

amy said...

hehe aah has..sekali mai angin tak betoi memang terus jadik je has...seb tak jalan gi umah has hahaha :)..tu la kuat tol angin malam td..ribut rasanya kan..