Monday, 2 September 2013

TRIP MERDEKA DI MELAKA 6 : DAY 1



Lepas je siap2 dari bilik hotel terus kitorang ke Melaka River Cruise....jalan kaki je gi situ dari hotel hihihi...jalan malam2 best je...ramai je pelancong2 so santai je jalan tengok lampu2 tgk beca2 berlampu dengan lagu yang macam2 ^-^



kami always yang terawal so beratur pun tak pjg mana so santai2 je beli tiket hehe ^-^



time kami nak duduk ni memang akan ade org mintak kita berdiri dorang nak ambilkan..lepas tu ikutla nak beli ke tak...tapi dek kerana cantik pulak haku tgk so haku pun beli kihkihkih ;p RM45 kot sabo je la pejam mata je beli...kata cantikkan ;p



Cantik tol view kat sini ^-^



Suke tol adik haku hehe tu rase mcm kat venice la kunun kan ;p
















Dah nak sampai ke jeti dah...yippie!! ;p



video


video







Continue TRIP ke ---------------------------> 7


No comments: