Wednesday, 18 September 2013

INTERVIEW LA PULAK KAN ^-^




esok haku ada interview la pulakkan ;p
dalam byk2 panggilan interview tetibe hati rase mcm nak cube interview yang 1 ni
panggilan interview sebelum2 ni haku malas je nak gi so just msg dorang haku tak dpt dtg boleh? ;p
siap ade yg balas tanye kenape tak dpt dtg lagi tu...terharu haku.. 
call td dahla siap explain gaji dengan elaun2 semua
mcm confirm2 je haku dpt before interview ekekekeke ;p
tapi serius haku sangatla tak suke interview ni
memang TAK SUKE! ;P
tapi tak suke2 pun kene hadapla jugakkan..
pasrah je laaaa...
apepun lepas tu kalau belum dpt jawapan merayap je la dulu
dulu time keje selalula tgk n kagum dengan design bangunan ni
coz unik tol....
yelah selalu nak ke tempat keje dulu memang akan lalu tempat ni
tempat lepak balik keje sebelah bangunan unik tu jek
sekali haku dpt panggilan interview dalam bangunan unik tu..
alahaiiiii betapa keciknye dunia kan? ;p
esok haku akan melangkah masuk dalam bangunan unik tu ;p
ntah hape keje yang haku apply tu
tapi adela dorang training kan
tak training harapla haku nak wat keje camne?
harap2 keje yang tak memboringkanla kan
sebab haku ni cepat je boring
so kene ade je keje supaya sedar2 je dah nak balik
haaaa baru tak boring mcm tu ;p
memang susah haku nak apply keje yang sesuai dengan cara haku tau
sebab haku ni jenis nak kene ade keje je
kalau takde keje je memang haku bosanla kan
dah bosan kang adela haku nak kacau sape2 lak kang ;0..
jadi plak keje part time haku karang borak2 ;0..
hmmm pegi je la kan...redha je laaa...
dapat ok tak dpt pun ok jek ;p
 hmm..keje oh keje.....



ok sekali encik somi ckp takyahla gi keje tu..apply dekat2 jek..k fine ;p ( isteri mithali katakan hik! ;p )



ambik pinggan makan lagi best ;0....Bismillahirrohmanirrohim....:)



2 comments:

mama lieyna said...

Waah ada intrvw ke emei, goodluck yeh.. :-)
Has ni pun mls nk ngadap part kena intrvw, skrg dok ngidam nak jd surirumah sepenuhmasa je..ngee..

amy said...

ada tapi tu la has suami lak suh cari dekat2 umah jek ngee terus cancel..;p tu la jadi surirumah sepenuh masa lagi best kan :)..has lagi la boleh jaga anak2 sendiri takyah hantar pengasuh..lagi berkualiti anak2 kita nanti kan :)