Friday, 13 September 2013

PISANG GORENG




*google



haaaa pagi2 buat pisang goreng ni...rupe mcm ni la ^-^ minum plak teh o panas...jap lagi nak vacuum kipas lak...dah mintak encik somi bersihkan tiap kali balik keje tp sian lak tgk penat je nak buat so takpe let me do it ;p



pastu hari ni dapat tahu sahabat baik haku akan ke Mekah Ahad depan..Alhamdulillah sangat.. muda2 dapat kerjakan Haji..rezeki kan :)...happy to her....moga2 sampai jugak giliran haku n suami dan family jugak sahabat handai ke Mekah nanti..Amin2 :)

2 comments:

mama lieyna said...

Sedapnya goreng pisang panas2x.. :-)

amy said...

kann? ^-^ jemput2 ;0