Friday, 15 April 2011

jUmAaT 15/4/2011

JENG JENG JENG JENG .....:)



nape agaknye tuuuu ;0








tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;p



..> GO GO BROGA :)





..> motif???..:)...sebenarnye cekmi pinjam kasut somi cekmi sebab kasut cekmi dah ketat huhu takleh pakai nak climbing..ni last minutenye pakai..besau tp selesa la he he he. ;0..



Hmm antara gunung dan puncak yang pernah cekmi naik sebelum ni macam ..Puncak Janing atau lebih dikenali sebagai Bukit Hijau di Kedah..ni mase tingkatan 4 cekmi naik..


lepas tu diikuti Gunung Nuang..ni time belajar dulu kat IPT..


Lepas Nuang cekmi gi Gunung Liang EAST & WEST kat Perak..time kat IPT jugak..


Lepas ni baru Bukit Broga kat Semenyih,kajang..




..> ni lah puncak broga..ni kawan cekmi alep yang dah berjaya sampai baru2 ni..( tak berapa nak baru jugakla..:) )...



antara pemandangan bukit broga yang cekmi amek kat tenet..











cekmi harap lepas ni akan ade lagi XTVT mcm ni...memang best..:)

bile dah sampai kat puncak bukit @ gunung tu sukar kite nak ucapkan kata hati kite dgn kebesaran ALLAH S.W.T....hanye orang2 yang mendaki je paham ape yang cekmi cakapkan ni....:)..jadi terpulang pada pendapat memasinglah kan..





..> malam ni cekmi tido umah kawan cekmi akma..sebelah tu adik dia..macam same je kan rupe...;0





..> barang2 ni berguna time BBQ nanti..:)








time lunch cekmi n akma kuar gi beli barang2 makanan utk di bawak ke broga n bbq nanti...sempat makan lagi kat food court..





..> dah kenyang tetibe makan nasi ni kat food court kan..bertambah2 kenyangle jawabnye...;0



hmm jap lagi ade bacaan yassin kat opis cekmi..n petang ayah kawan cekmi akan amek..first time ni gi umah kawan cekmi n ntahla kan tempat reakreasi mesti sejuk ni..boleh ke esok nak bangun pagi???? he he he ..nek broga nanti dalam 4 orang..ye ye je kan ;0..harap2 tak ujanla nanti...





..> menanti ketibaan bos cekmi sampai..tu dah sampai..;)





..> cenderahati untuk ahli kelab SRC..





..> ok mari kita membaca yassiin..:)





..> jemput2 baca yassin..( akma ) :)




k lepas tu balik n makan2 sket...

hmmm nanti cekmi cerita kisah2 di broga ye di lain episod..;)

jommm gi langat.....................:)

2 comments:

mamalieyna said...

waaa hebatnye hang emei...hehe..has jgn brangan la..dh2 la ni lg la...jln sket dh semput..hahaha..

all the best~

amy said...

ish idakle hebat mane has...hobi kan tak terdaya nak tolaknya he he he..weh has nanti kita plan pi berkelah sama2 nak?..lama tak borak panjang kan..:)