Wednesday, 13 April 2011

rAbU 13/4/2011



wajah ceria je kat atas tapi...


sakit tol leher hari ni sebab bangun je dari tido rase leher tak selesa..salah tido la ni aduhh..terus ilang mood huhu..


sebenarnye cekmi geram sket dengan orang2 yang merokok dalam tempat2 aircond..khasnya tempat makan..kenapela dorang boleh ade idea yang begitu canggih merokok dalam tempat2 aircond???..seolah2 tgh bersantai macam kat kedai mamak pulak..nanti ke mana asap tu akan pergi??..semua ni betul2 membantutkan selera orang nak makan je..terutama cekmi...geram betul!!!!..muke terus jadi kelat bile tgk orang berperangai mcm tu..huh!!



lagi satu terutamanya dalam tren..dahla siap letak notis tak boleh makan dalam tren..masih lagi ade org yang tersengaja atau tidak atau buat2 sengaja makan dalam tren..hangin tol cekmi tgk lah...mentaliti memang susah nak ubah..seolah2 mcm tak bersalah..tahula kan lapar...habiis tu org lain tak lapar ke???..



sebelum cekmi lagi hangin baik stop jap sebab perut dah berbunyik ni cakap pasal makan..cau cin cau..;0





..> lunch cekmi hari ni..simple je sebab nak diet..nasi sekali je sehari ok :)





..> beli kat mane lagi selain kat sini :)





..> cik yong lunch roti je arini lagi diet..( tp pagi td dia makan nasi lemak :)..tak aci hehehe )


ok..sekarang ni tengah ujan lebat kat luar n dalam mase yang same cekmi perlu segera ke satu tempat ni ;0...




..> with kak mega


Then dah habis meeting cekmi pun balik dengan cik yong..sempat lagi cekmi pinjam novel Ramlee Awang Mursyid kat dia...hmm selalunya memang cekmi beli novel2 Ramlee ni tp sejak keje cekmi dah stop ntah kenape..tp bila dah baca semula ni cekmi rase cekmi kene dapatkan buku2 dia yang cekmi belum ade..macam cerita kat bawah ni cekmi dah ade siri2 dia..lagi 3 buku Ramlee Awang Mursyid cekmi belum dapatkan...koleksi R.A.M ni memang cekmi paling sayang..sebab cerita dia byk memberi kesedaran moral n nilai2 etika...memang bagus novel ni...





...> baca novel ni dari start balik keje sampai jam 1 pagi sampai t'tdo kejap lepas tu bangun balik baca dengan mata tak larat nak angkat tp gagah jugak baca..memang hebat penangan novel ni..( maklumla kan peminat Ramlee Awang Mursyid ni ;0 )..

2 comments:

Shaharatul Akma said...

wahhh...cik yong shagaaaattt diet menu dia ary nie..kihkih

amy said...

ye memang n td sempat terjah cik yong..tgh bermesra2 dgn sang roti lagi..;0...