Monday, 25 April 2011

sabtu 23/4/2011

explorace team 5..:)..gambar menceritakan segalanya...enjoy!!!! :)..

gambar tunggang terbalik tp still boleh layan lg ;0..



..> time ni makanan dah pun sampai..elokla kan baru lepas main air perut mmg cepat lapar..so mmg cekmi menambah2 je time tu hehehe..menu tghhari Nasi Minyak dgn Sambal Ayam..air pulak air sirap ais dgn takde ais..bolehlaaa..:)






..> time ni tgh tunggu makanan..mane puan azi ni..perut dah berkeroncong dah ni..:)






..> ok ni barang2 utk lunch dah sampai..yahuuu :)






..> ni hamper hadiah utk group yang menang dan jugak yang tak menang pun ade..bagus2 ;0..






..> ni souvenir tabung duit utk semua staff..motif dia supaya semua staff simpan duit jangan jadi boros ;0..






..> masing2 muka termenung tunggu makanan hehehe :)






..> tgh tunggu lunch..sabar2..:)






..> cekmi n akma lepas tukar baju...






..> best n seronok hari ni..:)






..> kak jah posing baik punya atas batu..:)






..> cekmi n akma..






..> team lain tgh buat onde-onde buah melaka...:)






..> cekmi n kak khot..aii kak..senyum lebar nampak...:)






..> cekmi n group dengan mr david..pengadil onde2 buah melaka ;)






..> yummy sedapnye..;0 ( tak pernah buat..xpe lepas ni boleh buat kat umah ;0 )






..> group tgh berkelah..:)






..> oppsss sori en odi..tu la sape suh lalu blkg kan dah tersnap ;0..






..> ni lah onde2 team kitorg yg dah masak..tak golek2 lagi ;0






..> buat onde2..






..> bersama mr david..pengadil kira onde2..;0






..> tembikai team..;0






..> sang mumia ( ayu ;0 )..






..> check point di linda on cafe lepas makan nasi lemak tanpa air..fuhhh ;0






..> kak khot di C&C ..time ni baru sampai..






..> di kedai linda onn






..> checkpoint pertama kene jawab soalan add math/sudoku/puzzle..khusyuk2..;0






..> dekat tasek ampang hilir kene buat kalung dari alam semulajadi ;0..






..> dengan izzat & fini di giant selayang..






..> time ni baru lepas beli tepung pulut ;0






..> kene beli tepung pulut pulak aiiyaaa..;0






..> ni pembeli pertama...RM5 :)






..> ni pembeli kedua RM5..:)






..> time ni tgh show trademark team : oooooo gegegegegegedededede( odi punye idea ;0)






..> ni lepas habis jual beg tadi kat pembeli..seb ade 2 je kan ;0..( malu2 ) ;p






..> time ni mase sudah cuci kereta odi..(bersihla kan dari tak bersih ;0 )






..> nasi minyak & sambal ayam..( lunch time ) :)






..> tabung duit....;0

2 comments:

mamalieyna said...

waaah bestnye emei..kalo has, haih tak daya dah skrg ni..ngee..

amy said...

memang has kami pun tak larat tp gagah nak menang...menagn jugakla tapi saguhati hahaahahaha....:)